Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2019 | 16:32

2 χρόνια μόνη

Πολλά προβλήματα,οικογενειακά,οικονομικά,μέχρι και πρόβλημα υγείας μου προέκυψε τελευταία που ευτυχώς δεν ήταν τίποτα.Κι ενώ ο κόσμος χάνεται,εμένα το μυαλό μου είναι στο σέξ.Δέν θέλω σχέση πιά,θέλω μόνο αυτό,όχι σαν κάτι πρόστυχο,μόνο για ευχαρίστηση και χαλάρωση.Βλέπω νεαρότερους άντρες και τρελαίνομαι,ακόμα και γυναίκα έχω σκεφτεί.Μ"έχει βαρέσει τελείως,και μήν με παρεξηγήσετε για την κυνικότητα.
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
9 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 24.7.2019 | 17:16
Σε καταλαβαίνω,αν έμενα σε μεγάλη πόλη και δεν ήμουν παρθένα θα έπεφτα με τα μούτρα.
Αχ τι θα γίνει του χρόνου αν περάσω....
avatar Life in Moments 24.7.2019 | 17:18
Καλέ,δεν σε παρεξηγώ...
Από μένα έχεις ένα ΝΑΙ
avatar georgos 24.7.2019 | 17:19
πόσο χρονών είσαι? Θα ήθελες να μιλάμε?
avatar Life in Moments 24.7.2019 | 17:23
Ο γνωστός Γιώργος,που δεν αφήνει ήσυχη,ούτε θηλυκιά γάτα;
Αχαχαχα
avatar georgos 24.7.2019 | 18:30
μόνος εγώ μόνη και αυτή
avatar
Ανώνυμος/η 24.7.2019 | 17:23
Ο γνωστός Γιώργος είσαι;
Serendi-pity Serendi-pity 24.7.2019 | 19:07
Ελπιδακι θα εκτιμούσα πολυ μια απάντηση στο σχολιο μου των 18:17. Κ κτ ακομα. Για "κυρια" εκφράζεσαι πολυ πιο χυδαία απο τις "εύκολες" που κατακρίνεις.
Με "εκτιμηση",
μια "ευκολη κυρια"
rosestar rosestar 24.7.2019 | 19:42
Ο καθένας και η καθεμία από εμάς είναι απλά οι επιλογές του/της. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί κανέναν και εκφράζει τις δικές του/της επιθυμίες που μπορεί να μην συνάδουν με το δικό μας πιστεύω, δεν πρέπει να λιθοβολείται. Προσωπικά δεν με εκφράζει το γραπτό της εξομολόγησης επειδή θεωρώ ότι το συναίσθημα και η παρουσία μιας όμορφης και υγιούς σχέσης ολοκληρώνεται με τη σαρκική επαφή. Εκείνη αναφέρεται καθαρά και μόνο στο σεξ ως βιολογική ανάγκη. Η εξομολογουμένη έχει μία διαφορετική άποψη πάνω σε αυτό το θέμα και είναι σεβαστή και αυτή. Εξωτερικεύει τα συναισθήματά της σε μια σελίδα αγνώστων. Η επίθεση εις βάρος της δεν είναι ό,τι καλύτερο. Δεν προσβάλλει το γυναικείο φύλο, δεν αναφέρεται στο σύνολο των γυναικών γενικολογώντας αναφερόμενη σε κάποιο χαρακτηρισμό για να μας προσβάλλει, αναφέρεται στην ίδια. Αυτή τη στιγμή έτσι αισθάνεται που δεν συμφωνώ αλλά ούτε και μου πέφτει λόγος. Ούτε τον εαυτό της προσβάλλει γιατί αυτή τη στιγμή θέλει μόνο σεξ, αργότερα μπορεί να το θέλει σε πλαίσιο σχέσης. Για μένα άλλα είναι άκυρα. Να υπόσχεται κάποιος/κάποια και να κάνει άλλα πληγώνοντας την άλλη πλευρά. Όταν είσαι ξεκάθαρος στα θέλω σου εξαρχής είτε είναι
( one night stand, ξεπέτα, σοβαρή σχέση, γάμος και επιθυμία για οικογένεια ) και επιθυμεί και ο άλλος το ίδιο είσαι ειλικρινής. Εν ολίγοις όπου υπάρχει συναίνεση και όχι άλλα νταλα.
Η εξομολόγηση μου κάνει τρολιά. Αν όχι, εφόσον γουστάρεις μικρότερους ή γυναίκες, τα πράγματα είναι απλά: μεταξύ συναινούντων ενηλίκων, τα πάντα επιτρέπονται.
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή