ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2019 | 18:42

Happy Birthday

Εδώ και 3 εβδομάδες έβγαινα με ένα παλικάρι, είπαμε να το πάμε πολύ χαλαρά, δεν είχαμε κάνει κάτι, μάλιστα με είχε προσκαλέσει μέσα στην εβδομάδα να παω το Σάββατο που μας πέρασε στο σπίτι του να μείνω και δέχτηκα, την Παρασκευή άρχισε να μου λέει ότι τον έπιασε η μέση του κτλ οπότε του είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν ακυρώσουμε την συνάντηση, εχθές το πρωί λοιπόν του στέλνω καλημέρα μου απάντησε αργά το μεσημέρι εγώ όμως δούλευα, του στέλνω το απόγευμα μήνυμα δεν το είχε ανοίξει μέχρι σήμερα το μεσημέρι, φυσικά και δεν απάντησε πότε!. Το θέμα είναι: οκ μάλλον γνώρισες κάποια κοπέλα εγώ δεν αξίζω μια εξήγηση γιατί χάθηκε; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι φέρονται έτσι; Γιατί δεν έχουν τα κότσια να σου δώσουν ευθέως μια εξήγηση; Ας περνάει καλά σήμερα, μιας που είναι και τα γενέθλια του.
5
 
 
 
 
σχόλια
Όποιος και αν είναι ο λόγος είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του και θα μπορούσε να φερθεί ανθρώπινα στέλνοντας τουλάχιστον ένα μήνυμα. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτε, έπεσες σε άνθρωπο που δεν σέβεται. Σου εύχομαι περισσότερη τύχη την επόμενη φορά, γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι πάντα προβλέψιμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ