ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2019 | 16:46

Σχέση χωρίς σεξ πως το αντιμετωπίζεις

Έχω σχέση σχεδόν χρόνο και μειναμε αμέσως μαζί όμως διαπίστωσα ότι υπάρχει προβλημα στύσης δεν θέλει να πάει.σε ειδηκο λέει θα το ξεπεράσουμε μαζί όμως δεν υπαρχει βελτίωση με αποτέλεσμα να μην έχει.διαθεση για σεξ αν από τον πρώτο χρόνο υπάρχουν τέτοια προβλήματα μετά τι θα γίνει σκέφτομαι ?? Δεν ξέρω ποια.πως και με τι τρόπο να το διαχειριστώ..είμαστε σαν αδέλφια πλέον
4
 
 
 
 
σχόλια
Χρειάζεται να πάει σε ειδικό. Είστε μαζί σε αυτή τη σχέση, δεν είναι μόνος του για να το αφήνει και όπου βγει. Επηρεάζει και σένα. Χρειάζεται να επιμείνεις, να βάλεις όρια!
Ναι καλά κρασά....Οι σεξολόγοι λένε παίρνει περίπου 10 χρόνια σε ένα μέσο άντρα από υην πρώτη αποτυχία μέχρι να πάει σε ανδρολόγο. Εγώ απλώς τα δεδομένα αναφέρω.
Το να είναι πάντως ψυχολογικό δεν το κάνει ευκολότερο προς επίλυση. Μην σου πω το κάνει δυσκολότερο.Προφανώς το απέφευγε συστηματικά, έκανε στην αρχή πως "την σέβεται", μετά "ήταν κουρασμένος από τη δουλειά" κι πι μήνες περνούσαν κι πι "δοκιμές" μετριώνται στα δάχτυλα των χεριών, άντε και των ποδιών, και κοκό γιόκ. Έτσι πέρασε ο χρόνος. Αν ήταν φιλότιμος την τελείωνε με κάποιο τρόπο, κι έτσι αγόραζε χρόνο. (Κι αν ισχύει αυτό το τελευταίο είναι κι ο μόνος ικανός λόγος να το παλέψουν)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ