ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2019 | 22:58

Θα ηθελα τη γνωμη σας...

Ειμαι εδω και αρκετο καιρο με ενα παιδι... Εγω 31 εκεινος 35. Με προοπτικη αργοτερα για κατι πιο σοβαρο! Γενικα υπαρχουν τσακωμοι και εντασεις αλλα οχι κατι σημαντικο.. Στο τελος παντα τα βρισκουμε... Μεχρι σημερα τουλαχιστον που εκανε κατι που με ενοχλησε πολυ!Του εχω εμπιστευτει οτι λογω καποιων κρισεων αγχους που ειχα στο παρελθον, κανω συνεδριες με εναν ψυχιατρο κ ακολουθω καποια αγωγη.. Θεωρησα σωστο να το ξερει εφοσον εχουμε σχεση και ειμαστε μαζι! Σημερα λοιπον μετα απο εναν εντονο καβγα, μου ειπε οτι εχω ψυχολογικα κ να παω να παρω τα χαπια μου.. Πατωντας ετσι ξεκαθαρα, πανω σε ενα θεμα υγειας που του εχω πει και του εχω εξηγησει, ποσο πολυ εχω ταλαιπωρηθει.. Το θεωρησα τουλαχιστον ανανδρο ολο αυτο και δεν ξερω αν μπορω και θελω να συνεχισω να ειμαι με αυτον τον ανθρωπο μαζι. Θα μπορουσε να πει οτιδηποτε αλλο.. Αλλα αυτο ηταν μικροπρεπεια και ελλειψη σεβασμου προς εμενα αλλα κ προς το προβλημα υγειας μου! Ποια ειναι η δικη σας γνωμη; Ευχαριστω εκ των προτερων!
4
 
 
 
 
σχόλια
Σου έδωσε ένα ξεκάθαρο δείγμα του χαρακτήρα του, καθώς και του τι σε περιμένει παρακάτω.Ανθρωπος, θεωρητικά δικός σου, που χρησιμοποιεί αισχρά μια προσωπική σου κατάσταση για να σε μειώσει, δεν είναι άνθρωπος σου. Και ούτε θα γίνει ποτέ.
Χριστέ μου! Θα χώριζα την ίδια στιγμή! Παντελής έλλειψη σεβασμού και ενσυναίσθησης για κάτι τόσο ευαίσθητο, τόσο δικό σου που του το εμπιστεύτηκες! Άντε γεια!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ