ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2019 | 16:31

Φωτογραφίες.

Δεν αδειάζω ποτέ τον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή μου, για να μπορώ να ανατρέχω κάθε στιγμή να βρίσκω οποιοδήποτε αρχείο σβήνω και το χρειάζομαι τελικά ξανά. Ψάχνοντας λοιπόν ένα αρχείο νωρίτερα, βρήκα τυχαία κάτι αηδιαστικές φωτογραφίες εκείνης που είχα σβήσει κι είχαν ξεμείνει εκεί μέσα. Πρώτα μούντζωσα τον εαυτό μου κι έπειτα έσβησα τις φωτογραφίες. Απορώ πώς έμπλεξα κάποτε μαζί της. Ήταν η χειρότερη επιλογή.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πω πω σοκ. Δεν ήξερες πού έμπλεξες ας πούμε. Ούτε ότι δεν τις είχες διαγράψει εντελώς. Για να μπλέξεις με αυτό που εσύ ονομάζεις αηδιαστικό, σημαίνει ότι και εσύ ο ίδιος ήσουν το ίδιο. Ή αν όχι, σου άρεσε και το αποδεχόσουν. Σίγουρα μπορεί να έχεις αλλάξει γνώμη και να έχεις ωριμάσει, αλλά το να θες να βγάλεις μονο την κατάσταση αλλά και την κοπέλα σκάρτα, αποποιούμενος των δικών σου ευθυνών, είναι άσχημο. Και για εκείνη το ίδιο ίσως ήσουν. Επίσης, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πώς έμπλεξες μαζί της. Έπαθες, έμαθες. Τέλος, αν δεν σε έβλαψε με οποιονδήποτε τρόπο, δεν χρειάζεται τόση σύγχυση και ανάλυση.