ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2019 | 15:38

Αγορομπερδεμα

Είναι ένα αγόρι το οποίο μου αρέσει και δεν ξέρω πραγματικά τι θέλει. Το κακό στην υπόθεση είναι ότι έχει κορίτσι και δύσκολο να γίνει κάτι αλλά από καποια σημάδια μου δείχνει ότι με θέλει κάπως.Οταν βρισκόμαστε όλο με πειράζει, βρίσκει όλο τρόπους για να με αγγίζει και τέτοια .μια μέρα είχε τύχει να είχαμε βγει σαν παρέα όλοι μαζί αυτός και η κοπέλα του και επειδή κάνουμε πλάκα όλοι μεταξύ μας και έτσι φιλιοντουσαν μπροστά μου και μου έλεγε ζηλευεις; Και τέτοια πράγματα αλλα στην κοπέλα του το έφερε ως πλάκα. Γενικά επίσης είναι λίγο αμήχανος όταν μιλάμε π.χ με κοιτάει στα μάτια και μετά κοιτάει κάπου αλλού και τέλος ένα άλλο πράγμα που με προβληματίζει είναι ότι μου στέλνει π.χ αρκετά συχνά μήνυμα και μου λέει "θέλω να σου πω κάτι" του λέω τι και με αφήνει και από πάνω διαβάστηκε.Να σημειωθεί ότι παλιά ενώ τα είχε με αυτήν μιλάγαμε κάπως ερωτικά μου είχε στείλει φωτό τους κοιλιακούς του , ήθελε να πηγαίνω να τον βλέπω γιατί είναι μακριά και στην ουσία φλερταραμε .
1
 
 
 
 
σχόλια
Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ρε κοπελιά. Έλεος,που είναι το μπέρδεμα; Έχει κοπέλα ε και σιγά. Του αρέσεις .Το θέμα είναι γιατί προσπαθεί να στο δείξει. Μήπως θέλει να χωρεσει δυο καρπούζια κάτω απ' τη μασχάλη; Αυτό πρέπει να σε απασχολήσει.