ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 01:28

απεραντο κενο

Αυτο μονο ηθελα να πω. Νιωθω ενα απεραντο κενο, η ζωη μου φανταζει ενα αβατο χαος που δεν μπορω να βαλω σε ταξη, ολα φαινονται δυσκολα, βουνο, δεν νιωθω καλα, δεν κοιμαμαι σωστα, δεν τρωω σωστα, και οταν προσπαθω να τα ρυθμισω ξερυθμιζονται. Η σχολη μου παει κατα διαολου, η κοινωνικη μου ζωη επισης, οχι γιατι δεν εχω φιλους και φιλες, αλλα γιατι νιωθω μονη, νιωθω πως και με οσους κανω παρεα δεν ταιριαζω και δε με γεμιζει τιποτα. Απογοητευομαι καθε μερα απο ολους, με αλλους εχω ξεκοψει γιατι ακολουθησαμε αλλους δρομους, με αλλους οχι, αλλα και αυτοι δε με γεμιζουν. Ποσα βιβλια ψυχολογιας να διαβασω, ναι εχω διαβασει αρκετα, εχω βοηθηθει σε ενα βαθμο αλλα υπαρχουν απλα στιγμες που νιωθω απαισια, μονη μου, χωρις οραμα στη ζωη, χωρις χαρα, χωρις λαχταρα, χωρις σκοπο. Ισως ολοι να εχετε νιωσει ετσι καποιες στιγμες και να ασχολειστε με κατι και να ξεχνιεστε, και εγω το εχω κανει αλλα σημερα δεν μπορω να ξεχαστω ιδιαιτερα. Ειμαι ενας βαλτωμενος ανθρωπος, που δεν βρηκε την στηριξη που του αξιζει, οποτε ανελαβε μονος του να στηριξει τον εαυτο του, ενας ανθρωπος με προσωπικοτητα αλλα φοβο, ενας ανθρωπος με απιστευτες δυνατοτητες αλλα μεσα σε εναν λακκο, που προσπαθει χρονια τωρα να βρει διεξοδο. Δε θελω κουβεντες τυπου ''μιλα σε ειδικο'', οι ειδικοι σου επισημαινουν τη φωνη της λογικης, που αν εισαι συνειδητος ανθρωπος την ξερεις και μονος σου, σε ισιωνουν για λιγο, και μετα μονος σου πρεπει να ερθεις αντιμετωπος με το σκοταδι σου. Σημερα εχω ερθει να το αντιμετωπισω το σκοταδι αυτο. Απλα δεν ειχα που να το μοιραστω και το μοιραζομαι εδω. Ελπιζω εσεις να εχετε εναν ομορφο σκοπο που σας ενθουσιαζει και να ξυπνατε πρωι και με ορεξη, ελπιζω να σας αγαπουν και να μην σας προδιδουν, ελπιζω να εχετε φιλους με τους οποιους να νιωθετε σαν το σπιτι σας και σαν οικογενεια, ελπιζω να εχετε μια ομορφη ζωη. Αν ολοι ειχαμε κατι απο αυτα δε θα υπηρχε τοση μιζερια στις ψυχες μας.
8
 
 
 
 
σχόλια
και εγώ τα ίδια νιώθω κάνω οτι μπορώ να μην τα σκεφτομαι κάνω πράματα πχ καθομαι στο pc κοιτάζω διάφορα άρθρα και ψυχολογίας ακόμα ακούω μουσική κοιτάζω βιντεακια μιλώ με κόσμο εδώ μεσα και κάπου δε σκεφτομαι τόσο τα άσχημα κάπως παλεύετε . ας βρίσκουμε τρόπους να μην τα σκεφτόμαστε τα άσχημα κάτι να κάνουμε να φεύγει το μυαλό κάτι καλό που μας εκφράζει να κάνουμε. ένα περπάτημα διάβασμα βιβλίων διάφορα πράγματα που μπορεί να αρέσουν στον καθένα.
Λες οτι δε σε γεμιζει τιποτα... σκεψου κατι που αγαπας ή αγαπαγες να κανεις και ειχες παθος γι'αυτο. Ολοι κατι εχουμε που μας παθιαζει και μας ζωντανευει. Ξεκινα απο κει για να βγεις απο το λακο.
"Είπες· «Θα πάγω σ’ άλλη γη, θα πάγω σ’ άλλη θάλασσα.Μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλλίτερη από αυτή.Κάθε προσπάθεια μου μια καταδίκη είναι γραφτή·κ’ είν’ η καρδιά μου — σαν νεκρός — θαμένη.Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμόν αυτόν θα μένει.Όπου το μάτι μου γυρίσω, όπου κι αν δωερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ,που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα.»Καινούριους τόπους δεν θα βρεις, δεν θάβρεις άλλες θάλασσες.Η πόλις θα σε ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάςτους ίδιους. Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάς·και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ’ ασπρίζεις.Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού — μη ελπίζεις—δεν έχει πλοίο για σε, δεν έχει οδό.Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώστην κώχη τούτη την μικρή, σ’ όλην την γη την χάλασες"

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ