ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 17:20

LGBTQI+ PRIDE.

Ευχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να βιώσετε την απόρριψη, την ντροπή, τον αποτροπιασμό επειδή είστε κατι άλλο απο αυτο που η κοινωνία επιβάλλει ως "πρέπον " . Η έννοια της κανονικότητας δεν υφίσταται. Υπάρχει απλώς στο μυαλό του όχλου. " Τα τείχη " Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώμεγάλα κ’ υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη·διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.A όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.Aλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.Aνεπαισθήτως μ’ έκλεισαν από τον κόσμον έξω.Κ.Π.Καβάφης ( " ανεπαισθήτως " )
4
 
 
 
 
σχόλια
Αλήθεια; Για πέρνα μια βόλτα από συλλόγους ατόμων με αναπηρία, μίλα με ανθρώπους που παλεύουν με ψυχικές διαταραχές, πέρνα έξω από τον ΟΚΑΝΑ μια βόλτα, ρώτα το παιδί στο σχολείο που έχει παραπάνω κιλά, παραπάνω ακμή, παραπάνω εσωστρέφεια τι περνάει. Ρώτα έναν έναν τους ανθρώπους δίπλα σου αν βίωσαν ποτέ κάτι άσχημο κι απορριπτικό στη ζωή τους από γονείς, δασκάλους, φίλους, σχέσεις, αφεντικά κ.ο.κ. Για δες τι γίνεται μέσα στην ίδια σου την τόσο pride κοινότητα όπου η διαφορετικότητα κάποιων δεν είναι πολιτικά ορθή με αυτή κάποιων άλλων, κι έλα να κουνήσεις ξανά το δάχτυλο. Οι παρωπίδες όσο πολύχρωμες και να είναι, παραμένουν παρωπίδες.
όταν δεν έχεις την pride να κάνεις ένα account και να δηλώσεις "επώνυμα" τις θέσεις σου αλλά κάνεις νέο post τότε τί να πούμε, ο κάθε ένας μας είμαστε οι επιλογές μας αλλα όχι οι σεξουαλικές οι άλλες οι ... ξέρεις εσύ
Λοιπον, αν στο επόμενο pride αντί για ημίγυμνους μπρατσαραδες που χορεύουν υπό την επιρροια και ζιγκολό που μοιράζουν τις κάρτες τους ανάμεσα σε ανήλικα παιδάκια που αναζητούν τον εαυτό τους, απαγγελατε Καβάφη ίσως να μην βιωνατε αυτά που περιγράφεις. Οι παθογένειες της κοινωνίας δεν εξαλείφονται με άλλες νέες.