ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 07:40

Είναι ανησυχιτικό που βλέπω αυτό το όνειρο;

Τώρα τελευταία βλέπω συχνά, ότι η μάνα μου με πιάνει στα πράσα να καπνίζω. Δεν έχει αντιληφθεί τίποτα εδώ και δύο χρόνια, γιατί ξέρω να κρύβομαι πολύ καλά. Ας πούμε δε καπνίζω ποτέ μπροστά σε κοινούς γνωστούς που έχουμε γιατί ποτέ δε ξέρεις, και έχω πάντα κρυμμένο το πακέτο στις τσέπες μου. Ούτε φυσικά μέσα στο σπίτι καπνίζω, ούτε αφήνω κανένα στο δωμάτιο μου να καπνίσει.Με έχει ρώτησει μερικές φορές άμα καπνίζω αλλά πάντα της απαντάω όχι. Το όνειρο με τρομάζει όμως.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ήμουν λίγο απότομος νωρίτερα, θα σου πω κάτι ακόμη. Μην κρύβεσαι από τη μητέρα σου. Ούτως ή άλλως, μάλλον το γνωρίζει ήδη. Μαμά είναι.Πες της με ειλικρίνεια ότι καπνίζεις. Πες της όμως και ότι προσπαθείς να το κόψεις. Αν το εννοείς, πιστεύω ότι θα της δώσεις και λίγη χαρά.Άσχετα με τη μαμά σου όμως και οποιονδήποτε άλλον, αξίζει να το παλέψεις για τον εαυτό σου. Μόνο κερδισμένη θα βγεις.
Το ανησυχητικό είναι που καπνίζεις. Το αν θα σε πιάσει η μάνα σου -εντός ή εκτός ονείρου- είναι αστείο. Δυστυχώς... το αστείο είναι χοντρό και είναι εις βάρος σου.