ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2019 | 10:50

Help

Γεια σας, είμαι 17 χρονών και φέτος δίνω Πανελλαδικές. Ουσιαστικά όμως δεν έχω καταλήξει στο τί θέλω να κάνω με τη ζωή μου. Θέλω να σπουδάσω κάτι, γι'αυτό δίνω εξετάσεις εξάλλου, αλλά δεν βρίσκω κάτι που να μπορώ με σιγουριά να πω οτι μου αρέσει και θα το κάνω μια ζωή. Κι επίσης έχω καποιες ερωτήσεις που δεν έχει βρεθεί να μου τις απαντήσει κανένας, οποτε αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ να δώσει μια χείρα βοηθείας.•Είναι δυνατόν να σπουδάζει κανείς σε δυο σχολές ταυτόχρονα; Γενικότερα, είναι εφικτό κάτι τέτοιο; Ενδιαφέρομαι για κάποια δραματική σχολή παράλληλα με το πανεπιστήμιο, γιαυτό ρωτάω.•Επίσης, γνωρίζει κανείς πόσο περιπου μπορεί να στοιχίζει η φοίτησή σε μια ιδιωτική δραματική σχολή; •Τέλος, τί είναι αυτό το 90% και 10% στις Πανελλαδικές και για ποιούς ισχύει;Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις :)
3
 
 
 
 
σχόλια
- Είναι δυνατόν αν η μία σχολή είναι ιδιωτική. Ναι , μπορείς να πας σε μια ιδιωτική δραματική σχολή παράλληλα με το Πανεπιστήμιο. Αυτό που δεν μπορείς να κάνεις , είναι να σπουδάζεις σε δύο διαφορετικές σχολές Δημοσίου Πανεπιστημίου ταυτόχρονα. - Για το κόστος δεν γνωρίζω. - Το 10% είναι η δυνατότητα που δίνεται στους αποφοίτους Λυκείου, να κάνουν ξανά μηχανογραφικό την επόμενη χρονιά από αυτή που έδωσαν Πανελλήνιες, κρατώντας τα αρχικά μόρια που είχαν γράψει, χωρίς να ξαναδώσουν εξετάσεις. Εάν δηλαδή διαπιστώσεις ότι δεν σου αρέσει η σχολή στην οποία πέρασες την πρώτη χρονιά, και έχεις καλούς βαθμούς (γιατί συνήθως οι βάσεις του 10% είναι πιο υψηλές, οπότε δεν αξίζει να το κάνεις αν δεν έγραψες καλά) , μπορείς, αντί να ξαναδώσεις πανελλήνιες, να κρατήσεις τα μόριά σου και να καταθέσεις απλώς νέο μηχανογραφικό. Ελπίζω να τα έγραψα κατανοητά :P Για τα υπόλοιπα, θα σου έλεγα να απευθυνθείς σε ένα γραφείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού ή τέλος πάντων σε κάποιον επαγγελματία. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην γνωρίζεις στα 17 σου τι θέλεις να κάνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου , αλλά είναι και κρίμα να περάσεις σε μια σχολή που δεν θέλεις απλώς και μόνο για να σπουδάσεις κάτι. Καλή τύχη και καλά αποτελέσματα :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ