ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2019 | 11:20

απογνωση..

Ειμαι σε σχεση εδω και 4 χρονια μ ενα αντρα (ηλικες πανω απο 45 χωρισμενοι και οι 2) τον πρωτο χρονο ολα πηγαιναν καλα και μετα αρχισαν τα προβληματα, ειναι αναποδος αντικοινωνικος και ολα του φταινε, νευριαζει με το παραμικρο. εγω απο την αλλη ειμαι πολυ ανεκτικο ατομο και κανω παντα πισω, αλλα πολλες φορες δεν αντεχω, χωριζουμε για 1-2 βδομαδες μεχρι να ηρεμισουμε και μετα λογω συναισθηματων ειμαστε ξανα μαζι. Οσες φορες εχω αποφασισει να φυγω ακομα και αλλη γνωριμια να εχω κανει, αλλαζει συμπεριφορα και με ξαναγυριζει, ζηταει συγνωμη τον βλεπω μετανοιωμενο, μου φερεται ομορφα, βρισκει παντα ενα λογο να δικαιολογησει την κακη του συμπεριφορα και παντα τα καταφερνει γιατι λεει οτι μ αγαπαει πραγματικα και δεν μπορει χωρις εμενα, δεν πηγαινει μ αλλες, εχουμε τρομερη ερωτικη χημεια, δεν θελω να τον χασω γιατι τον αγαπω αλλα δεν ξερω που θα παει αυτη η ιστορια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου φερεται ετσι πολλες φορες ενω λεει οτι μ αγαπαει... ετσι ειναι η πραγματικη αγαπη? Ειμαι σε απογνωση..
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να σε αγαπάει , στο μυαλό του να είναι έτσι. Πρέπει όμως να αγαπάμε με τον σωστό τον τρόπο και αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μας. Σε πληγώνει , σου κάνει κακό η συμπεριφορά του , σου φέρεται άσχημα. Η ερωτική χημεία δεν είναι τα κλάματα , οι φωνές κτλ με ένα επισκιασμένο ΄σε θέλω΄.Σεξ καλό θα βρεις και αλλού, δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι τα νεύρα του καθενός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ