ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2019 | 03:02

Ένα απο τα μπακουρια του Lifo

Δεν με αρέσει να με αυτοχαρακτηρισω μπακουρι στα 42 μου.Αλλα να πω ότι είμαι εργένης δεν μπορω διότι απλούστατα εργένης είναι αυτος που έχει θηλυκές επιλογές για δημιουργία σχέσης αλλα με την θέληση του μένει μόνος.Εγω δεν θέλω να ειμαι μόνος αλλα δεν εχω επιλογές. Για να προλάβω αυτους που θα πουν πάνε ρε φίλε σε συλλόγους , γυμναστήριο , μπες σε ομάδες. Το ότι θα πάει κάποιος σε σύλλογο /γυμναστήριο/ ομάδες δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν θηλυκές υπάρξεις που να ψάχνονται . Διότι μπορει να υπάρχουν κοπέλες στους συλλογους αλλα αυτες Π.χ.να είναι ήδη σε σχέση, να μην ψάχνονται, να μην υπάρχουν κοπέλες κοντά στην ηλικια του, είτε να μην τον αρέσουν ,είτε να μην αρέσει αυτός σε αυτές.Σκέφτομαι την λύση των γραφείων συνοικεσίων και θα ήθελα την γνώμη σας επί του θέματος. Ευχαριστω για τις σοβαρές απαντήσεις οι οποίες θα με βοηθήσουν να βρω λύση στο δυσεπίλυτο θέμα μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε άλλες χώρες θα σου πρότειναν τα dating apps, αλλά να σου πω την αμαρτία μου, πιστεύω ότι τα γραφεία συνοικεσίων μια χαρά προτάσεις μπορεί να εχουν. Αν έχεις στο νου σου ότι ίσως δεν βρεις κάποια που να πετύχει κι εκεί η φάση αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις, γιατί όχι;Απελπισμένος άνθρωπος δεν είναι αυτός που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί με τρόπους και μέσα που θεωρεί ότι αυξανουν τις πιθανότητες για να το επιτύχει αλλά αυτός που θα συμβιβαστεί με ό, τι κάτσει χωρίς να του αρέσει και να του ταιριάζει. Το τελευταίο το έχω πάθει σε δουλειά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ