ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.5.2019 | 01:52

Εφορευτική

Έχω κρίσεις πανικού, δεν μπορώ καθόλου τους κλειστούς χώρους, ούτε τον πολύ κόσμο. Όταν ήρθε το χαρτί για εφορευτική κόντεψα να βάλω τα κλάματα. Όμως αποφάσισα να πάω. Και πήγα. Και δεν έπαθα τίποτα. Και είμαι πολύ χαρούμενη που προσπαθώ να νικήσω τους φόβους μου.Και τώρα πάμε στα της εφορευτικής. Παιδιά, αν μπορείτε να πάτε, να πάτε. Ούτε εγώ χαίρομαι που δεν πήρα ούτε 1 ευρώ και η δικαστικός αντιπρόσωπος και η γραμματέας πηραν και έκανα σχεδόν την ίδια δουλειά αλλά να πάτε. Αυτή η κοινωνία θα πάει μπροστά μόνο αν βάλουμε λίγο στην ακρη το κ#λοεγώ μας. Γιατί με το να μην πας δεν χτυπας το κρατος αλλα κρεμας αυτόν τον ένα ή δυο που θα πανε στην εφορευριτικη επιτροπη. Δεν "τρεχεις" τον κράτος, τον διπλανό σου τρέχεις. Και μετα τραβα κραξε τον ταδε πολιτικο που κοιταει μονο την παρτη του. Και εσυ το ιδιο κανεις. Και μιλαω παντα για ανθρωπους που μπορουν να πανε και δεν πανε.
4
 
 
 
 
σχόλια
Για να λες πως ο δικαστικός αντιπρόσωπος και η γραμματέας έκαναν την ίδια δουλειά με αυτόν που μοιράζει ψηφοδέλτια τι να πω μάλλον σαν να μην πηγές μου φαίνεται... Σημείωση έχω πάει σαν δ.α και έχει προετοιμασία αρκετές μέρες πριν και φυσικά η καταμέτρηση που η εφορευτική δεν κάθεται ποτέ αυτά.τωρα αν ήσουν σε κάνα χωριό και βαραγατε μύγες τι να πω πάντως μόνο και μόνο η προετοιμασία από πριν είναι μεγάλη.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ