ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2019 | 21:59

Mανα και υστερια.

Καλησπερα φιλοι και φιλες, Πραγματικα ειμαι σε αδιεξοδο και γενικα αρκετα προβληματισμενος. Ειμαι σε μια φαση της ζωης μου οπου ολα πανε καλα επιασα δουλεια πανω στο αντικειμενο μου , ειμαι σε φαση ανανεωσης σωματικα αλλα και ψυχολογικα και γενικα περναω καλα και απολαμβανω αλλα και εξελισομαι ολο κ περισσοτερο,αλλα υπαρχει καποιο προβλημα που με στεναχωρει αρκετα γιατι εχει να κανει με την μητερα μου . Μπορει να μην ειναι θεμα σωματικης υγειας αλλα εξισου σημαντικο οσο αφορα την ψυχικη υγεια.Εδω και καποια χρονια εχει μπει σε κλιμακτηριο και ξερω πως αλλαζουν οι ορμονες των γυναικων και γενικα μεχρι και η προσωπικοτητα του ανθρωπου, οπως προ αναφερα ειμαι σε αδιεξοδο διοτι η μητερα μου εχει ψυχωση π.χ με την καθαριοτητα σε υπερβολικο βαθμο σε σημειο οπου εχει ενα μπολ με νερο και ξυδι κ ισως κατι αλλο κ εχει ενα πανι και καθαριζει καθε επιφανεια π.χ τους διακοπτες για το φως . Μολις γυρισω απο εξω η ο πατερας μου μας φωναζει να μην ακουμπησουμε τιποτα και τρεχει να καθαρισει ενω δεν βλεπουμε και μεχρι παει κρυφα στο δωματιο ενω εγω πλενομαι και αυτη καθαριζει κρυφα και παω να την πιασω στα πρασα και μεχρι που πεταει μακρια η κρυβει απο πισω το πανι για να μην το δω . Περα απο αυτο διαμαρτυρεται συνεχεια με το παραμικρο οτι βαρεθηκε να μας νταντευει και οτι κανει ολο χατηρια , ενω ποτε κανενας δεν την καταπιεσε να κανει το κανει κατι παραπανω και εγω παντα προσπαθω να την βοηθαω αλλα π.χ ουτε ενα τοστ δεν με αφηνει να κανω γιατι οπως λεει θα πιασω τα παντα. Επιπλεον σημερα π.χ πηγα να παρω μεσα απο το ντουλαπι ενα βαθυ πιατο κ ετσι οπως το πηρα ειχε μεσα λιγο νερο με ξυδι και ετσι οπως το πηρα χυθηκε κατω το νερο και αρχισε να τσιριζει αμαν πιαααα ολη την ωρα καθαριζω και εγω νευριασα και λεω μα καλα ειναι λογικο να υπαρχει μεσα στο πιατο νερο , υποτιθεται οτι τα πιατα στο ντουλαπι ειναι στεγνα που να ξερω εγω οτι θα εχει μεσα νερο. Να ρωτας μου λεει κ γενικα μαλωσαμε ασχημα για ασημαντο λογο.. Οπως και τις περισσοτερες φορες δηλαδη.. μαλωματα γιατι τα ρουχα μου π.χ δεν της αρεσουν η μεχρι και τι βρακι θα φορεσω, εγω ενω σπουδαζα και επειτα στο στρατο εμαθα να μενω μονος και γενικα εχω ανεξαρτοποιηθει . Αυτη νομιζω οτι ειμαι 15 χρονων ακομη και τρεχει παντα απο πισω μου για να με ελεγχει κ εγω τρελαινομαι δεν το αντεχω αυτο , προσπαθω να νιωθω οτι ειμαι μονος αλλα δυστυχως δεν γινεται να φυγω απο το σπιτι ποσο μαλλον και απο την περιοχη μου λογω της δουλειας και οτι μενω σχετικα σε μικρη κοινωνια. Πραγματικα σκεφτομαι να τα παρατησω ολα και να φυγω μακρια και ας τα ξεκινησω ολα απο την αρχη. Οσο και την αγαπω οταν νιωθω στριμογμενος και γενικα οταν με αδικουν τρελαινομαι και ισως να βγαζω τον χειροτερο μου ευατο μου.. Ποτε δεν εχω μαλωσει με ξενα ατομα η φιλους και αν εγινε κατι απλα δεν ασχοληθηκα , αλλα με την μανα μου γινεται σφαγη .Πραγματικα περιμενω τις αποψεις σας.Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή πέρασα κάτι αντίστοιχο με τη δική μου μητέρα, σε άλλους τομείς βέβαια, σου συνιστώ να επισκεφτείτε ειδικό γυναικολόγο που θα σας κατευθύνει. Πιθανόν, να σας παραπέμψει και σε νευρολόγο. Μιλήστε όμως πρώτα στον γυναικολόγο, που μπορεί να σας βοηθήσει στους τρόπους που θα σερβίρετε τα νέα στη μητέρα σας. Ίσως δεν είναι δεκτική και να πρέπει να βρείτε τη φόρμουλα για να την πείσετε. Ακριβώς λόγω της διαταραχής ορμονών πιθανόν να έχετε απρόβλεπτα επεισόδια, οπότε καλό είναι να φροντίσετε άμεσα το θέμα, για να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής όλων σας.
Η μαμά... πάσχει από ΙΔΨ.Αυτό στο λέω ξεκάθαρα ότι είναι μια μορφή ψυχικής ασθένειας. Για μένα η λύση δεν είναι να φύγεις αλλά να την βοηθήσετε να βρει λύση στο πρόβλημα βλέποντας κάποιον ειδικό.Να ξέρεις ότι πέρα απ' τα "βασανιστήρια" που σας κάνει βασανίζεται και η ίδια. Αν όλα δεν είναι όπως πρέπει στο μυαλό της τότε δεν μπορεί να λειτουργήσει.Φιλική γνώμη μιας άγνωστης.
Kαλημερα , σε ευχαριστω πολυ !! οντως τσεκαρα τι εστι ΙΔΨ και ισχυει , αντιστοιχουν στα συμπτωματα.Επισης ξεχασα να αναφερω οτι ειναι πολυ ευεξαπτη και γενικα τα παιρνει ολα κατακαρδα και κλαει. Το τονιζω γιατι παλαιοτερα δεν ηταν ετσι. τουλαχιστον σε τετοιο βαθμο. Σε ευχαριστω και παλι θα προσπαθησω να την βοηθησω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ