ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2019 | 19:54

Να με πάρει ή να μην με πάρει;;

Θα βγω με έναν τύπο που γνώρισα online (μιλάμε καιρό) ξέρω πράγματα τον έχω δει παλιά από κοντά αλλά δεν γνωριζόμασταν. Πρότεινε να περάσει με αμαξι να με πάρει από το σπίτι μου και να πάμε σε ένα μαγαζί. Από τη μια το βρίσκω ευγενικό από την άλλη όμως μηπως δεν είναι και πολύ safe? Συν ότι μπορεί και εκείνου να του φανεί καπως άμα πω ναι έλα και να με περάσει καπως εύκολη..Σκεφτόμουν να πω να βρεθούμε κατευθείαν εκεί αλλά μηπως φανεί καπως αγενές και ότι είμαι καχυποπτη.. Αχ δεν ξέρω.. Τι να κάνω;;; Επίσης άμα μετά τον αφήσω να με γυρίσει θεωρείται καπως γτ δεν έχω δικό μου μέσο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ευγενικό είναι σίγουρα, αλλά επειδή η ασφάλεια προέχει πάντα (κι ας σε παρεξηγήσει), τόσα μαθαίνουμε, θα κάνεις τα εξής.1.Θα κανονίσεις να βρεθείτε εκεί. Κάνε το να φανεί παιχνιδιάρικο, "θα μπορέσεις να με εντοπίσεις;"2.Θα πεις σε κάποιο άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει αν τυχόν γίνει κάτι πού θα είσαι και με ποιόν.3.Αν σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη στη διάρκεια, κι εφόσον είσαι νουνεχής κι ολίγον έμπειρη από συναναστροφές, μπορείς να του επιτρέψεις να σε γυρίσει πίσω. Καλό θα ήταν να βγάλεις μια τάχιστη φωτό τον αριθμό κυκλοφορίας και να την αποστείλλεις συο άτομο που λέγαμε.(Ή το ατομο να περιμένει υηλεφώνημά σου μια προσυμφωνημένη ώρα)Αν παρεξηγηθεί, ας παρεξηγηθεί. Στο καλό και μη μας γράφει! Δεν τον γνώριζες κι από χθες. Εκείνος πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου.
Για το "εύκολη" δεν θέλω καν να μπω σε λεπτομέρειες. Απνθρωπος που χωρίζει τις γυναίκες σε εύκολες και δύσκολες (τι είναι, λεκέδες;) "κόβεται" με την μία. Neeeeext!