ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.4.2019 | 01:15

Καλησπερα

δεν ειναι εξομολογηση ακριβως, ειναι κατι ομορφο που συμβαινει και θα ηθελα γι αυτο να το μοιραστω μαζι σας. Ζω στο εξωτερικο. Πριν καποιες μερες οντας στο μετρο τραβηξε την προσοχη μου μια διαφημιση στις οθονες του μετρο. Το πρωτο λεωφορειο-ντουζ για αστεγους. Προκειται για crowdfunding project, σημερα εκλεισε η διαδικασια καταθεσης χρηματων, μολις βασικα. Μαζευουν χρηματα για να μετατρεψουν ενα αστικο, που το δωριζει η εταιρεια συγκοινωνιων, σε κινητο χωρο ντουζ, που μεταβαινει στο τοπο που υπαρχει αναγκη, ωστε οι αστεγοι να απολαυσουν ενα ζεστο μπανιο. Απ' οτι καταλαβα μεταξυ των χορηγων ειναι η εταιρεια συγκοινωνιων, που βαζει το λεωφορειο, και η αντιστοιχη εταιρεια υδρευσης. Συγκεντρωθηκαν 160000 ευρω, ανυπομονω να δω το λεωφορειο να κυκλοφορει στους δρομους της πολης μας. Η ιδεα απ' οτι καταλαβα προεκυψε απο εναν τυπο που εζησε για δεκα χρονια στους δρομους.Μακαρι αυτο το παραδειγμα να το μιμηθουν και αλλες πολεις, κι αλλες χωρες, και γιατι οχι, να το στηριξουν και κυβερνησεις και κρατη.Καληνυχτα!
6
 
 
 
 
σχόλια
κατι τετοια προτζεκτ τα θεωρω τελειως γελοια....και γιατι?γιατι θα επρεπε ΚΑΝ να μην εχουμε αστεγους!οι κυβερνησεις θα επρεπε να φροντιζουν να μην ειχαμε τετοια φαινομενα.αντι λοιπον να σπαταλουν λεφτα σε σαχλαμαρες και να τα τρωνε θα επρεπε να φροντιζουν τους πολιτες τους!τωρα θα μου πεις αυτη ειναι μια ιδιωτικη πρωτοβουλια.εστω κ ετσι θα προτιμουσα να χτιστουν σπιτια αντι να υπαρχει ενα λεωφορειο που θα κανεις βολτες για να κανουν ντουζ οι αστεγοι
Πραγματι δε θα πρεπε να έχουμε αστεγους. Απο τη στιγμή που η πραγματικότητα ειναι αυτη που ειναι όμως και έχουμε άστεγους μονο γελοιο δε μπορεις να πεις αυτο το προτζεκτ. Δε μπορείς να κρινεις κατι βάσει του πως θα έπρεπε να ειναι τα πραγματα αλλα βασει του πως ειναι.
Αν και δε μπορω να ξέρω ποσα χρειαζεται για να μετατραπεί ενα οχημα απο λεωφορειο σε κινητή ντουζιέρα, θα σου απαντήσω πως οχι δε μου φαινονται πολλα. Επειτα ο/η εξ ανέφερε οτι αυτο το ποσο συγκεντρωθηκε συνολικα. Οχι οτι ολο το ποσο θα παει για ενα λεωφορειο-ντουζιερα.