ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2019 | 15:18

:(

Εχω κανει ενα τεραστιο λαθος...Εχω δεθει με την κολλητη μου τοσο ποπυ αυτα τα 5 χρονια που τωρα μου συμπεριφερεται σαν ξενη και εγω καθε μερα κλαιω στεναχωριεμαι αγχωνομαι.Αυτο συμβαινει 7 μηνες καποιες μερες ειμαι καλα καποιες μερες χαλια.Βγαινουμε αλλα οχι τοσο συχνα οπως παλια.Εχω προβλημα ;; Μηπως το μυαλο μου δεν ειναι τοσο υγιες;; Υπαρχει καποια ασθενεια που να συνδεεται με αυτο που εχω; Γιατι το εχω παθει με πολλα ατομα και Καταστασεις...Δεν ειμαι Καθολου προσαρμοστικη στις αλλαγες και το μυαλο μου κολλαει στο παρελθον οπως τωρα...Αχ τι να κανω; Βαρεθηκα..
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ασθένεια αυτό που έχεις. Φαίνεται ότι αντιμετωπίζεις δυσκολία στο να αποκολληθείς από άτομα που έχεις δεθεί στο παρελθόν, ή ίσως φοβάσαι να δυσαρεστήσεις τους άλλους. Το πρώτο και κύριο μέλημά μας, σε κάθε σχέση, είναι να είμαστε εμείς καλά! Αν δεν είμαστε καλά, δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτή η σχέση. Περνάμε και μόνοι μας πολύ καλά!
Αχχ και γω το ίδιο ...Αλλά με κάποια άτομα ..Με ένα άτομο έκανα παρέα και αυτό το άτομο έχει αλλάξει και πριν λίγο καιρό που στεναχωριομουν και όλα αυτά ταυτόχρονα με εκμεταλλευόταν...Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να ξεκοψετε ...Άκου προσεκτικά ..Προσπάθησε να μην μπαίνεις στον πειρασμό να της στέλνεις μηνύματα και να κανονίζεται...Επίσης σκέψου ότι άμα ξεκοψετε δεν είναι καλύτερο για εσένα γιατί σε κοροϊδεύει ...Σου φέρεται σαν ξένη ..Λίγο εγωισμό παρακαλώ ..Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνετε έστω και λίγο μακριά αν δεν θες να ξεκοψετε και ο χρόνος σύμμαχος σου ...Εγώ αυτό που έκανα είναι να ξεκοψω επαφές ,να μην στέλνω πρώτος μήνυμα και να βρω μια συνήθεια να κάνω καθημερινά ...Ώστε να είμαι απασχολημένος...Αποτέλεσμα ?Είμαστε όπως πριν ...Απλά προσπάθησε να μην της στέλνεις πρώτη ώστε να σε θυμηθεί Και να είσαι ψυχρή ...Σου εύχομαι να τα καταφέρεις ...Εγώ με πείσμα και προσπάθεια τα κατάφερα και νιώθω υπέροχα τώρα...Μπορείς.
Είναι τόσο δύσκολο να την ζητάω βα μην βγούμε γιατί την πεθημάω πάρα πολύ!!Αλλα για να το λες αυτο θα νω αν ειναι 100 τισεκατο αποτελεσματικο!! Εχεις ινστα κατι;;
Το να χάνεις άτομα απο κοντά σου είναι σοκ, είναι απόρριψη, κλπ. Πληγώνει, αλλά μερικές φορές μας παρατάνε και παρατάμε. Δε γίνεται να μην επηρεάζεσαι, αλλά μπορείς να το δεις αλλιώς αν περνάς καλά με τον εαυτό σου. Σκέψου οτι η σχέση σας δε λειτουργεί πια το ίδιο, ίσως να αλλάξατε σαν άνθρωποι, μπορεί όμως να έρθεις κοντά με άλλα άτομα που θα ταιριάζετε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ