ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2019 | 23:53

Τι να κάνω?

Έχω έναν γνωστό, δεν είμαστε φίλοι αλλά που και που αράζουμε μαζί γιατί έχουμε κοινούς φίλους. Είναι πολύ καλό παιδί και όταν τυχαίνει να αράξουμε μαζί περνάμε πολύ κουλ. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν με είχε βοηθήσει σε ένα θέμα. Ψυχολογική υποστήριξη.Τις προάλλες στο τσατ του dod βρήκα την δικιά του. Ήμουν με έναν φίλο σπίτι (δεν τον ήξερε αυτή) και τον έβαλα να της μιλήσει από το προφίλ του. Παιδιά η τύπισσα τέρμα μη πω τη λέξη. Ψαχνόταν τέρμα. Σε φάση "κάναμε" sexting Chat. Μλκια μας και μας που το συνεχίσαμε αλλά γελούσαμε εμείς.Και σήμερα βγήκαμε όλη η παρέα και ήταν και αυτή μαζί μας. Έδειχνε τόσο αγαπημένη με το παλικάρι. Έλεγα από μέσα μου. Το λες μωρή? Φαντάσου με ποσού έχει κάνει το ίδιο..Και σκέφτομαι να του πω τι έγινε.Η να μην ανακατευτώ?Το παλικάρι είναι πολύ καλό παιδί. Και όπως είπα παλιότερα μου είχε σταθεί σε ένα δικό μου θέμα. Τι να κάνω? Τι να του πω?
4
 
 
 
 
σχόλια
Όποιος χώνεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες.Σπανίως εκτιμάται αυτή η ενέργεια από τον απατημένο, και συχνα προτιμά να εθελοτυφλεί παρά να πιστέψει κάτι τέτοιο για τον άνθρωπο που είναι μαζί (ειδικά αν η κοπέλα βρει μια πειστικη δικαιολογία). Αποτέλεσμα: Και εσύ θα βγεις ο κακός της παρέας, και οι σχέσεις σας θα ψυχρανθούν.Από την εμπειρία μου, αυτές οι καταστάσεις έρχονται στο φως αργά ή γρήγορα, χωρίς τη βοήθεια κανενός.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ