ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2019 | 10:07

ήμαστε σε έναν κόσμο..

με έξυπνους ηλιθίους.Μόνο λόγια άφθονα, πράξεις ανύπαρκτες.Ακόμη και εδώ μέσα, αντί να υπάρχει βοήθεια και συμπαράσταση, μόνο κράξιμο και κακία συνήθως πέφτει.
14
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να γράψεις ό,τι θες, το ίδιο ισχύει όμως και για τους σχολιαστές. Γενικά το ίντερνετ δεν είναι σπορ για εύθικτους.Οπότε πιο λογικό είναι να απέχει κανείς, παρά να γκρινιάζει νομίζοντας οτι θα αλλάξει τον κόσμο.
1. Να έκλεινες τα σχόλια.2. Έχεις δικαίωμα να κάνεις report στα σχόλια που σε ενοχλούν. 9 στις 10, θα τα αφαιρέσουν από τη διαχείριση ακόμη και μόνο "καλημέρα" να λένε. 2α. Σχετικά άσχετο, αλλά ευκαιρίας δοθείσης, ρε αντμινιστράτορα πότε θα βάλετε report και για τις ίδιες τις εξομολογήσεις; Εμείς για εσάς το ζητάμε, να προλαβαίνουμε αυτές που ξεφεύγουν από τις τρύπες του κόσκινου...3. Δεν βλέπω την δυσκολία στο να αγνοείς τα κακεντρεχή σχόλια. Τι σε δυσκολεύει; Πες μας.
Είναι αρκετά που θα μπορούσαν να αλλάξουν στον τρόπο εξομολογήσεις, αλλά και στα σχόλια.Τώρα δε ξέρω πως ακριβώς εφαρμόζετε η αναφορά, αλλά πολλές φορές έβλεπα σχόλια να σβήνονται που δεν ειχαν προσβλητικό ή κακό χαρακτήρα...και απλά με αναφορά εξομολογησεων ίσως να γυρίσει μπούμερανγκ.
Απ' ότι αντιλαμβάνομαι, ως σχετικά παλιά και εν ενεργεία σχολιάστρια, στις περισσότερες περιπτώσεις αναφορών σχολίων, αρκεί να πατηθεί το σχετικό κουμπάκι. Αν, και η αναφορά εξομολογήσεων λειτουργήσει κάτω απ' αυτό το συγκεκριμένο πλαίσιο, ναι, συμφωνώ ότι θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ.
Τουλάχιστον υπάρχει και περιπολία από τους διαχειριστές. Σε κάτι άλλα φορουμ και σαιτ γενικώς γίνεται χαμούλης.Δεν με δυσκολεύει, απλά εκφράζω αυτό που παρατηρώ να γίνεται σε δικές μου εξομολογήσεις αλλά και σε άλλων
Πρώτη φορά που μπήκα σ' αυτή τη σελίδα ήταν πριν 7 χρόνια όταν ακόμα οι σχολιαστές έγραφαν ανώνυμα. Πίστεψε με πως τότε ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Οι διαχειριστές έδωσαν επιτέλους τη λύση. Το 2015 είχα άλλο ψευδώνυμο εδώ και λογοκρίθηκα αρκετά. Αποφάσισα να το αλλάξω γιατί σταμάτησα να σχολιάζω για 4 χρόνια αποχής. Ή ειρωνία πάει σύννεφο ενίοτε. Μην δίνεις σημασία.
Και για όσους αναρωτιούνται γιατί το άλλαξα τότε εφόσον δεν με ενοχλούσε αυτή η λογοκρισία-ειρωνία να τα περνάω "αέρα" έχω διάφορους και προσωπικούς λόγους (αυτό) να μην το αναφέρω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ