ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2019 | 17:31

Πέρασα πέντε μήνες

Όπου ήμουν τσακωμενη με τις φιλες μου, είχα χωρίσει με το αγόρι μου και οι μόνο ο ανθρώποι που είχα ήταν οι συναδέλφοι μου .Κι όμως ήμουν καλά. Ήμουν μόνη μου αλλά συνειδητοποιημενα. Τώρα πια σχεδόν ένα χρόνο μετά τα έχω βρει ξανά με το αγόρι μου Κ με τις φιλες μου .Κι όμως νιώθω πιο μόνη από πριν. Γιατί όλοι σκέφτονται πρώτα τον εαυτό τους . Κ Αυτό είναι το λάθος μου. Υπολογίζω τους άλλους παραπάνω από όσο θα έπρεπε .Καμμία φορά καλύτερα να είσαι μόνος στα αλήθεια, παρά να είσαι με ανθρώπους γύρω σου που δε σε νιώθουν σε τίποτα. Πιο καλή η μοναξιά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ειδες πως ειναι η ζωη σου με όλους αυτους τους ανθρωπους που ανέφερες, ειδες πως ειναι και χωρις. Πολύ απλα διαλέγεις την εκδοχή που ειναι καλυτερη για σενα.
ξερεις γιατι???γιατι αν ραγισει ο καθρεφτης...ραγισε!!!παντα θα πεφτει το ματι εκει στην ανομοιομορφια.επισης αυτο ονομαζεται αλλιως και.....ξαναζεσταμενο φαγητο!