ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2019 | 22:58

Τελείωσε απότομα

Είχα ένα όμορφο ξεκίνημα σχέσης που με είχε ενθουσιάσει ,ωστόσο κράτησε δύο μήνες,τελείωσε πριν λίγες μέρες με εκείνον κλαίγοντας να μου λέει ότι με θέλει αλλά δεν μπορεί. Ο λόγος κατ'εκείνον είναι ότι δεν μπορούσε να μου προσφέρει αυτά που θέλει να δώσει. Περιληπτικά έχει πλήρη εξάρτηση από τα μέλη της οικογένειας του, δεν έχει δουλειά εδώ,πηγαίνει στο χωριό του όταν τον χρειάζονται να βοηθήσει στη δουλειά τους, εδώ μένει με τhν αδερφή του η οποία αντιμετωπίζει θέμα υγείας με εγχείρηση και μήνες αποκατάστασης και καθημερινά ασχολείται με τη δική τους ρουτίνα και ανάγκες μετακινώντας τους και βοηθώντας τους.Ήταν καλό και ντροπαλό παιδί καθώς τον γνώριζα πριν γίνει το οτιδήποτε με εμάς αλλά ρε παιδιά με πιάνει το παράπονο που δεν προσπάθησε να αλλάξει κάτι και εγκατέλειψε τόσο απλά.Πραγματικά ήταν διαλυμένος όταν μου εξηγούσε πως έτσι δε θα περνούσαμε καλά και το προτιμούσε από το να τον βαρεθώ που δε θα μπορούσε να μου δείξει αυτά που θα ήθελε, ενώ ισχυρίζεται ότι με νοιάζεται και ότι ήταν αληθινό. Επαφές δυστυχώς έχουμε καθημερινά στον ίδιο χώρο, ηλικίες στα 26 και οι δύο. Πιστεύετε ότι συνάδουν αυτά;Γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ενώ μου εξήγησε την κατάσταση και δέχτηκα να είμαι δίπλα του να το περάσουμε μαζί να προτιμάει να το αφήσουμε λέγοντας μου ότι θα ένιωθε βάρος και θα με κρατούσε πίσω. Πραγματικά θα ήθελα την δική σας οπτική πάνω σε αυτό.
2
 
 
 
 
σχόλια
Tο ότι εσύ αποδέχτηκες αυτή την κατάσταση εσύ, δεν σημαίνει ότι κι αυτός νιώθει καλά. Μπορεί στην αρχή να νόμιζε ότι η σχέση αυτή μπορεί να δουλέψει παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Στην πορεία ίσως όμως είδε, ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε μια σχέση όταν ο ίδιος νιώθει δυστυχισμένος. Είναι εντάξει, αν είναι αυτή η ανάγκη του, καλά έκανε. Ήταν εντάξει και απέναντί σου και απέναντι στον εαυτό του. Γιατί καλή μου κι εσύ ξέρω ότι το εννοείς όταν λες ότι ήθελες να είσαι δίπλα του, αλλά δεν έχει καλή εξέλιξη μια σχέση με έναν άνθρωπο δυστυχισμένο που έχει τόσα προβλήματα. Νομίζεις ότι μπορείς να τον βοηθήσεις, να τον τραβήξεις προς τη χαρά, αλλά γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Τραβάει εσένα σιγά σιγά προς τη μαυρίλα. Και δεν το αξίζεις. Καλύτερα να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του και να ηρεμήσει, δεν είναι σε κατάσταση για να διαχειριστεί και τις ανάγκες ενός άλλου ανθρώπου.