Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.4.2019 | 21:21

Γουστάρω..

..να ακούω κήρυγμα στο Νέο Ηράκλειο από τον Ευαγγελιστή ιεροκήρυκα Ιωάννη στη πλατεία!
Εε..το πα θα σκαγα...!
2 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar LuyvPtG 19.4.2019 | 01:49
Αναρωτιέμαι καταρχήν αν αυτοί οι 9 που δεν ταυτίστηκαν (μέχρι στιγμής) γνωρίζουν αυτό το άτομο? Ή δεν γουστάρουν γενικώς κήρυγμα απ' όπου κι αν προέρχεται.
Αυτοί που ταυτίστηκαν ως θεοσεβούμενοι ή έστω έχουν ακούσει το κήρυγμά του συνήθως τα Π/Σ/Κ στη συγκεκριμένη κεντρική πλατεία στην οποία πηγαίνω πολύ τακτικά για καφέ μπορούν να μας πουν κάτι γι' αυτόν? Εγώ προσωπικά μόνο θετικά έχω να πω. Εξαιρετική μόρφωση και θεολογική γνώση. Απλός όσο δεν παίρνει. Ο τύπος είναι γεννημένος ιεροκήρυκας. Μιλά άπταιστα αγγλικά με αμερικανική προφορά καθώς το κήρυγμα του είναι σ΄ αυτή τη γλώσσα ως η διεθνή γλώσσα όπως δηλώνει ο ίδιος, έχει κηρύξει στις Η.Π.Α, μόλις τελειώσει το γυρνά ότι είπε στα ελληνικά. Δικαίωμα στο κήρυγμα έχει κι αυτός που δεν γνωρίζει ούτε καν ελληνικά.. και πολλοί οι αλλοδαποί στην Ελλάδα..το έχει δηλώσει κι ο ίδιος αυτό γιατί το κάνει και αγγλικά. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο, εκτός αν χαλάει και μερικούς το φορητό μεγάφωνο που φορά στο στήθος με μικρόφωνο κεφαλής να ακούγεται παντού. Είναι υπαίθριος ιεροκήρυκας ευαγγελιστής και δηλώνει street preacher evangelist. Για όσους ενδιαφέρονται γνωρίζω το προφίλ του στο facebook. Αυτά..
avatar Abby Abernathy 5.5.2019 | 20:00
Γιατί είναι top 1 εξομολόγηση αυτή? Χαχα
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή