Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2019 | 17:09

Είμαι φίλος?

Είναι μερικές φορές που νιώθω άσχημα γιατί δεν μπορώ να χαρώ με τη χαρά των φίλων μου. Τους κρίνω με βάση τα δικά μου χαρακτηριστικά και μου φαίνονται λάθος οι επιλογές τους ακόμα κι αν όλοι τώρα τις βλέπουν σαν ωφέλιμες. Μήπως φταίει ότι ζηλεύω, με τη καλή έννοια? Επειδή η δική μου ζωή δεν είναι έτσι, είναι όμως η δική τους όπως ήθελα τη δική μου. Κι όταν εγώ τους έλεγα ότι έτσι θέλω να είναι η ζωή μου αυτοί που με έκριναν εκείνοι τώρα την κυνήγησαν και τα κατάφεραν ενώ εγώ ακόμα παλεύω. Δεν ξέρω, καμιά φορά νομίζω δεν είμαι καλή φίλη. Τους στέκομαι σε ότι χρειαστούν αλλά όταν είναι καλύτερα από εμένα δε μπορώ να σταθώ με τη χαρά τους. Αν ήμουν καλά ίσως και να χαιρομουν και να ήταν όλα τόσο καλύτερα.
1 σχόλιο
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
Springhunter Springhunter 15.4.2019 | 23:33
Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό όταν δεν είναι καλά στη ζωή του κάποιος να μην μπορεί να χαρεί, στο βαθμό που θα περίμενε, όσο θα χαιρόταν αν και η δική του ζωή ήταν όπως την ήθελε. Πάντα σε παίρνει το παράπονο και λες "Γιατί εγώ οχι;".
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή