Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.4.2019 | 11:38

Πείτε μου

γιατί ένα ποσοστό γυναικών την βρίσκουν όταν την πέφτουν σε δεσμευμένους ;;; έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση ;;; έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας ;;; το σίγουρο είναι ότι θέλουν να συγκρίνονται με τις συντρόφους τον ανδρών αυτών...στην πραγματικότητα αν δεν ήταν δεσμευμένοι μπορεί να μην τους ενδιέφεραν καν !!! Ανήκουν σε όλες τις ηλικίες αλλά όσο πιο μεγάλες τόσο πιο επικίνδυνες...!!! (λόγω εμπειρίας )
Αξιοπρέπεια μηδέν !!!
27 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 12 Επόμενα
Emms Emms 15.4.2019 | 13:43
Το ενδεχόμενο δηλαδή ο δεσμευμενος να έκανε κανονικά παιχνίδι με αποτέλεσμα να της έδωσε αέρα ή το πάτημα/ περιθώριο να τον διεκδικήσει δεν παίζει;

Εγώ ένα ξέρω, αν ένας δεσμευμενος/η ΔΕ θέλει το καμάκι άλλης γυναίκας, της κόβει τον βήχα και εκείνη δεν τολμάει ούτε γεια να πει μετα...Αναρωτηθείτε λοιπόν καλύτερα γιατί οι δεσμευμένοι δε θέτουν όρια.Η άλλη στο κάτω κάτω της γραφής ελεύθερη είναι ,δεν απατά με το να εκφράζει τη γοητεία και τον θαυμασμό της. Δεν τον βίασε γαρ...
Πες τα Χρυσόστομη-ε!!!! Εμένα μου έδωσε και μου παραεδωσε πάτημα ο "δικός" μου δεσμευμένος αλλά έχω ένα ελαφρυντικό,δεν το ήξερα στην αρχή. Όταν το έμαθα ναι μεν ξενέρωσα,στεναχωρέθηκα και τα σχετικά,αλλά συνέχισα το παιχνίδι από κει που το χα αφήσει. Ειδικά όταν είδα και την άλλη πού δεν πιάνει μια μπροστά μου( δεν είμαι ψωνάρα αντιθέτως είμαι πολύ ανασφαλής όποτε φανταστείτε πόσο μπαμ κάνει η διαφορά) απέκτησα αυτοπεποίθηση και φλερτάρω σαν να μην υπάρχει αύριο. Ότι γίνει έγινε! Μισή ντροπή δική μου μισή δική του. Από την άλλη,εχει ένα δίκιο ο εξ. Είναι συχνό φαινόμενο οι δεσμευμένοι να τραβάνε τα βλέμματα.Νομιζω ότι υποσυνείδητα οι γυναίκες που έλκονται απ' αυτούς τους θεωρούν κατάλληλους συντρόφους αφού τους έχουν επιλέξει οι κοπέλες τους , ενώ τους ελεύθερους όχι για αυτό και είναι ελεύθεροι. Υπάρχει βέβαια και η κατηγορία των γυναικών που θέλουν να τούς κλέψουν μόνο και μόνο για να νιώσουν ανώτερες από τις άλλες που είναι απλά τραγικό.
Emms Emms 15.4.2019 | 14:10
Πάντως κ εμενα με φλέρταρε, μου άρεσε και μένα άρα έκανα και γω μετά παιχνιδι , ώσπου εγώ πονηρευτηκα, έψαξα και έμαθα για την άλλη...
Ηλιογέννητη Ηλιογέννητη 15.4.2019 | 14:07
Έχεις δίκαιο...όμως νομίζω ότι η εξ δεν αναφέρεται στην περίπτωση που οι άνδρες ανταποκρίνονται...
Emms Emms 15.4.2019 | 14:09
Ξαναλέω,ενας άντρας(και γυναίκα) που δε θέλει ,μπορεί να το κόψει. Ξέρει τι και πώς να πει για να μη θέλει να τον βλέπει στα ματια της η άλλη που τον κυνηγά.
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 14:08
Γιατί οι ελεύθεροι άντρες, σπάνια τραβούν το ενδιαφέρον μιας (ελεύθερης) γυναίκας. Έννοιες όπως "μπακούρι", είναι κάτι σαν "ρετσινιά". Είθισται ο μόνος ή ο μοναχικός άνθρωπος, να αντιμετωπίζεται από τους άλλους γύρω του σαν "προβληματικός", "ελαττωματικός", "παράξενος"... Σου λέει για να είναι μόνος, ιδίως μετά από κάποια ηλικία: α) Το κάνει από επιλογή, άρα δεν θέλει "παρέα" β) Για να μην ταίριαξε με άλλον άνθρωπο είναι στραβόξυλο ή ανικανοποίητος γ) Θα έχει μάλλον προβλήματα, θέματα, ιδιοτροπίες, παραξενιές.

Οι δεσμευμένοι, έχουν περάσει κάποια "τεστ", για να φτάσουν να προτιμηθούν ως ταίρια, να στεριώσουν σε σχέση. Είναι δοκιμασμένοι και έχουν το "πακέτο", ιδίως αν το έτερον ήμισυ μετράει κι είναι "δυνατό", "ανταγωνιστικό" κομμάτι. Οι κοπέλες που στοχεύουν σε δεσμευμένους, μπορεί να το κάνουν τόσο εσκεμμένα, όσο και άθελά τους, υποσυνείδητα. Συνήθως, δεν το κάνουν επίτηδες για να προκαλέσουν (αν και υπάρχουν και τέτοιες), αλλά γιατί έτσι λειτουργεί η φύση και η κοινωνία, πίσω από το παραβάν της σεμνοτυφίας και της υποκρισίας.

Εδώ είναι σύνηθες να γράφει κανείς στα σόσηαλ ή στα dating apps ότι είναι δεσμευμένος, για να έχει καλύτερες επιδόσεις στο καμάκι και περισσότερη τύχη στο matchmaking! Και το ανάποδο όμως ισχύει μερικές φορές, δηλαδή ελεύθεροι να κυνηγούν παντρεμένες, ή το αντίστροφο. Κι έπειτα, κάτι που είναι σαν "μάστιγα" της εποχής μας, αυτά τα φαινόμενα εντείνονται, γιατί υπάρχουν και υλικές απολαβές. Ο δεσμευμένος που έχει τη δουλίτσα του και τη θεσούλα του στην κοινωνία θα την πάει ταξιδάκι, θα τη βγάλει για γεύμα ή ποτό σε ακριβό μαγαζί, ενώ ο μπάκουρας που τη βγάζει με odd-jobs θα γίνει και περίγελος... Κάποια που της ζήτησα να τη βγάλω, πίσω από την πλάτη μου γύρισε και είπε: "Σιγά μην καταδεχτώ εγώ να πάρω λεφτά από κάποιον σαν αυτόν"... Και αφηγούνταν στις φίλες της εντωμεταξύ ότι ξενέρωσε, γιατί πήγε με παντρεμένο κάποτε και της το ξεφούρνισε αμέσως μετά το σεξ.

Η ζωή δίνει στον καθένα μας αυτό που του/της αξίζει, τέλος. Όλα είναι θέματα κώδικα τιμής, ηθικών αξιών και προτεραιοτήτων.
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 14:24
Καλέ μου άνθρωπε, θεωρώ πως πρόκειται ξεκάθαρα για κόμπλεξ κατωτερότητας. Πιο ξεκάθαρα όμως δεν γίνεται.

Μια γυναίκα που νιώθει καλά με τον εαυτό της και δεν θεωρεί τον εαυτό της κατώτερο σε οτιδήποτε, δεν χρειάζεται να πάρει τον σύντροφο κάποιας άλλης για να ικανοποιηθεί και να επιβεβαιώσει στον εαυτό της πως είναι "καλύτερη" από κάποια άλλη( λες και καλύτερη σε κάνει το εάν ο άλλος αφήσει τη σύντροφό του για εσένα ή τουλάχιστον αν αρχίσει να "θέλει" και εσένα μαζί με την προηγούμενη)

Στην πραγματικότητα όμως αυτές οι γυναίκες είναι τόσο καημένες και τελικώς προκαλούν τόση λυπηση.
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 14:41
Αφήστε ρε γυναίκες τις ανοησίες και δείτε με καθαρό μάτι ποιόν έχετε βάλει στην ζωή σας. Ένας σοβαρός άντρας δεν επιτρέπει χαζοφλέρτ. Τελεία.

Ερωτεύσιμοι άνθρωποι είναι ερωτεύσιμοι πάντα, και όχι όταν βρεθούν σε σχέση.

Έχω ρωτήσει πολλές φορές, θα ρωτήσω άλλη μια. Άντρες που κινούνται μόνοι σε ουδέτερο χώρο, γιατί έχουν ο καθένας άλλη αντιμετώπιση από τις γυναίκες όταν εκείνες δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το παρελθόν και το παρόν τους;
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 14:49
Υπάρχουν βέβαια και άνθρωποι που ζητάνε σεξ χωρίς υποχρεώσεις, τότε ένας άντρας ή μια γυναίκα που είναι σε σχέση προτιμάται για ευνόητους λόγους. Αυτός ο ίδιος ο άντρας ή η γυναίκα ως ελεύθεροι δεν θα είχαν κανένα ενδιαφέρον γιατί δεν είναι ελκυστικοί ως σύντροφοι.

Μου αρέσει που δεν ασχολείσαι με τις ανασφάλειες του δεσμευμένου (δικού σου) άντρα, αλλά με εκείνες αδιάφορων προσώπων προς εσένα.

Δεν μου αρέσει ο κώδικας "αξιών" ανθρώπων που χώνονται σε ζευγάρια, αλλά πολύ περισσότερο είναι δουλειά του κάθε δεσμευμένου να προστατεύει την σχέση του. Αυτό προϋποθέτει σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης. Αν αυτά τα στοιχεία λείπουν, προκοπή δεν βλέπεις οπότε τον στέλνεις αντί να ασχολείσαι με το τι κάνει η μια και η άλλη.
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 14:55
Λοιπόν σχολιάζω συνήθως "γλυκεια μου" " καλο μου" ...Τωρα θα τα ακουσεις μωρη καμπια!!!!
Ακου μωρη ,η μαλλον ξεστραβωσου και
1ον,Ο "δεσμευμένος" δεν ειναι χρυσοψαρο που δεν αποφασιζει και ουτε έχει αποψη,αρα με τη θεληση του επιλέγει να εμπλακει σε παρανομη σχέση!!!
Δεύτερον,Ο έρωτας,προσεχε τι σου λεω μωρη που έκανες καταληψη στον γκόμενο λες και είναι τραπεζι στον Κιαμο,ο ερωτας συμβιβασμενη Κατιναρα,δεν υπακουει στι θελω του κερατωμενου ή της κερατωμενης,δηλαδή κατιναρα,δε θα πεις εσυ αν εγω θα ερωτευτω τον γκομενο σου,και αν αυτος θα με ερωτευτει,οι ψυχες,οι ΨΥΧΕΣ είναι δικές μας!
Τριτον,να εκανες καλυτερο σεξ,να ήσουν καλυτερη στο συναίσθημα,να ησουν καλυτερη φιλη,συντροφος ,γκομενα,γυναικα,να μην ειχε για ματια για αλλη!Να ήσουν η Κορινθιου μωρη!
ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ΚΑΙ Η ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΜΩΡΗ ,ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΑ ΟΝΤΑ!ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ!Απλα αλλοι το τιθασευουν και μπραβο γιατι ζουν το love story και μπραβο ,και αλλοι δε το ελεγχουν και μπλέκουν
Υστερόγραφο:Εννοείται οτι δε,γουσταρω ουτε εγω να με κερατωνουν,ειμαι εγωιστρια πολυ!Αλλα εχει συμβει και τον κατάλαβα τον πρωην μου ,γιαυτο τον συγχωρήσα σαν άνθρωπο,και τον καταλαβα!Και δεχομαι οτι θα ξανασυμβει.Ακου να δεις,σταμάτα να κατηγορεις τον τριτο άνθρωπο και σταματα να κατηγορεις την απιστία σαν συμβαν,κανεις δε φταιει!Ουτε εσυ η κερατωμενη!Γιατι εισαι κερατωμενη και κανει μπαμ!Ξέρεις τι φταιει;Οτι σε ποναει ,οτι με ποναει,οτι μας ποναει νς τρωμε το κερατο!Είναι σαν την ενεση κουκλα μου ,θες να την βαρας ,οχι να την τρως!Ουφ συγχυση!
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 15:07
Ελπιδάκι,
άλλοι είμαστε πολυγαμικοί και άλλοι μονογαμικοί. Άλλοι είναι μονογαμικοί από την φύση τους και άλλοι λόγω θέσης και άποψης. Εκείνο που κάνει την διαφορά είναι η εντιμότητα και η ειλικρίνεια.
Προσωπικά είμαι μονογαμική μέχρι τα μπούνια, και ξέρω αρκετούς ανθρώπους μονογαμικούς. Εδώ που τα λέμε η συντριπτική πλειοψηφία νιώθει απόλυτα την ανάγκη να μοιράζεται αποκλειστικά πράγματα με έναν και μόνον άνθρωπο.
Και το σημαντικότερο όλων: δεν είναι αγώνας ταχύτητας μια σχέση και πεδίο μάχης να κάνουμε τα πάντα για να κρατήσουμε τον πασά μην τυχόν κοιτάξει άλλη. Καλή του ώρα, και στο κάτω κάτω ας κάνει εκείνος τα ΠΑΝΤΑ για εμάς ώστε να μας κρατήσει. Κι αν δεν θέλει, ας ανοίξει το ρημάδι του να πει δυο αντρίκειες κουβέντες. Δεν νομίζεις;
Δε διάβασα παρακάτω ,απλά θα ήθελα να πω κι ας διαφωνήσετε ,ότι δυστυχώς το ότι είμαστε πολυγαμικοι ισχύει. Μονογαμικός είναι κάποιος από επιλογή,όπως και ο vegan ας πούμε. Είναι ενάντια στη φύση μας αλλά είναι επιλογή μας. Επιπλέον πολλοί δηλωμένοι μονογαμικοί ήταν μονογαμικοί μέχρι να βρεθεί στο δρόμο τους ο ιδανικός πειρασμός και να αναθεωρήσουν. Με λίγα λόγια δεν τους έχει τύχει ακόμα αυτό που δε μπορούν να ελέγξουν
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 15:12
Μανία ρε παιδάκι μου, ΕΙΜΑΣΤΕ αυτό και είμαστε εκείνο. Άσε να ξέρει ο καθένας για τον εαυτό του τι είναι. Αυτό με την πολυγαμικότητα είναι από τα πράγματα που λέγονται πολύ συχνά στον πρώτο ή στον τρίτο πληθυντικό. Αναρωτιέμαι γιατί. Είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς για πάρτη του και να πει: "Είμαι πολυγαμικός" "Είμαι πολυγαμική";
Όχι τίποτε άλλο αλλά μπερδεύομαι και δεν ξέρω για ποιους γίνεται λόγος.
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 15:24
Ωραια ειστε ολοι οι υπόλοιποι μονογαμικοι και εγω μαζι με κατι ζωα της ζούγκλας,μπορουμε να νιωσουμε ελξη(εγω συναισθηματική και ρομαντική περισσότερο)για πολλα πλασματα...Οκ παιδια...Φταινε οι πορνες που την πέφτουν σε παντρεμένους και σε δεσμευμένους..Σα δε ντρέπονται...Να μη ρωτανε πρώτα την κοινωνία ,μετα την κερατου και μετα τον παπα της ενορίας αν πρέπει να ερωτευτουν τον αντρα "ΣΑΣ" τον γκόμενο "ΣΑΣ" την ιδιοκτησία "ΣΑΣ".Ουφ ουφ ουφ
Ελπίδακι νομίζω ότι χάνεις το δίκιο σου με το λεξιλόγιο και τον τρόπο σου. Μέσα σε αυτά που λες όντως κρύβεται μια μεγάλη αλήθεια
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 15:27
Δεν επικοινωνούμε Ελπιδάκι. Ξαναδιάβασε τι έγραψα και από όσο είδα στα σχόλια κανείς εκτός από εσένα δεν μίλησε για πόρνες.
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 15:40
Ελα σορυ εχετε δίκιο.Μισο:
Ντροπη στην ελεινη και τρισαθλια που υπακουσε σε καρδια και κορμι και δεν εβαλε πανω απο ολα την λογική της.Να ψάξει να βρει εναν ελευθερο.Τοσοι υπαρχουν αλλωστε.Ειναι πολυ ευκολο να βρει.Αφηστε ρε τατιανες τους παντρεμένους ησυχους!Θα θελατε να σας τα κανανε και σας.Συγγνώμη ρε παιδιά.Η καινούρια σχολιαστρια(αφεντια μου) σας βγήκε λιγο ...πουτανακι.Με συγχωρείτε.
avatar Κοκέτα 15.4.2019 | 15:47
τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία
avatar
Ανώνυμος/η 15.4.2019 | 16:19
Καλά Ελπιδάκι δεν θα βγάλουμε άκρη οι δυο μας. Έχεις αποφασίσει να χρησιμοποιείς ορολογίες δικές σου λες και αγανακτείς που δεν το κάνει κανένας άλλος. Αν θες να βλέπεις τον εαυτό σου σαν κατατρεγμένη αντισυμβατική ηρωίδα μυθιστορήματος όμως, θα στο χαλάσω: δεν είσαι η απόλυτη εξαίρεση. Είναι εύκολο να ακολουθούμε τα ένστικτα και τις επιθυμίες μας, δύσκολο και άβολο να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Δεν βλέπω τίποτε το αξιέπαινο και το ρομαντικό σε μια θολή κατάσταση, και σίγουρα δεν θα μου περνούσε ποτέ από το μυαλό να ζητήσω τον λόγο από κάποια γυναίκα γιατί ερωτεύτηκε ή επιθύμησε τον άντρα μου.
Ξαναλέω για μια τελευταία φορά (αν και νομίζω δεν μπαίνεις στον κόπο να διαβάζεις τι γράφω): προσωπικά με ενδιαφέρει τι κάνει ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου, μου είναι παντελώς αδιάφορο τι κάνουν τρίτα πρόσωπα. Δεν ασχολούμαι γιατί δεν είναι δική μου δουλειά, δεν με αφορά. Ποτέ και σε τίποτε που κάνω δεν με ενδιαφέρει τι σκέπτονται και τι κάνουν άσχετοι προς εμένα άνθρωποι. Ερωτεύσου όσο θέλεις και όποιον θέλεις διεκδίκησε, μακριά από εμένα κάθε σκέψη να σε αποτρέψω. Ο καθένας πορεύεται σε αυτή την ζωή όπως ξέρει και μπορεί, απλό είναι.Προηγούμενα 12 Επόμενα
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή