ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2019 | 02:39

ΔΙΛΛΗΜΑ

Εχουμε χωρίσει τώρα και τρια χρονια.. αλλα εγώ ακόμη να πάω μπρόστα. Οταν προσπαθώ να προχωρήσω, πάντα κάτι γίνεται και γυρίζω πίσω, ποτέ δεν τον έχω παρακαλέσει . Το ξέρω, μάλλον, ότι δεν θέλει κατι παραπάνω, απλά έχω συνειδιτοποιήσει ότι για να πάω παρακάτω και για να μπορέσω να είμαι ξανά χαρούμενη, θέλω να μου φύγει αυτό το απωθημένο. Πιθανότατα, το Πάσχα να βρεθούμε σε ένα πάρτυ που είμαστε και οι δυο καλεσμένοι, να του στείλω να μηλίσουμε και να του πω ό,τι ΄΄εχω να του πω(αλλά φοβάμαι μην το πάρει πάνω του), ή να αφήσω τα πράγματα ως έχουν και να βρω κάπωσ αλλίωσ να τον ξεπεράσω?????
1
 
 
 
 
σχόλια
Τρια χρονια μετα ρε κοπελια; Αλλος ανθρωπος θα ειναι. Μαλλον εχεις κολλησει με το παρελθον και οχι με τον ανθρωπο αλλιως θα εκανες προσπαθεια νωριτερα. Και αυτος μαλλον δε σε θελει για να μην εχει στειλει τοσα χρονια (??). Προχωρα κοριτσι μου και ασε το παρελθον να κανει rest in peace. Γεμισαμε ανθρωπους κατεστραμενους με απωθημενα την κοινωνια μου μεσα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ