ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.3.2019 | 20:20

Ζήλεψα...

Ήμουν στο λεωφορείο σήμερα και καθόταν δίπλα ένα ζευγάρι και μιλούσαν και φιλούσε ο ένας τον άλλον με τόσο πάθος, και, δεν θα το κρύψω, ζήλεψα...Ναι, μπορεί να ακούγεται πολύ άσχημο, αλλά είναι αλήθεια...Θα ήθελα να είχα κι εγώ κοπέλα, να την πνίγω στα φιλιά και να κάνουμε παθιασμένο σεξ..Ναι, ίσως να σας ακούγονται υπερβολικά όλα αυτά, όπως και το ότι έφτασα να ζηλεύω τους γύρω μου, αλλά αυτά νιώθω αυτή τη στιγμή...Είμαι 25 και δεν έχω κάνει κάποια σχέση, άρα ούτε και σεξ (ναι, σοβαρά) και με στεναχωρεί που όλα αυτά δεν τα έχω στη ζωή μου...Και μη έχοντας και παρέες η μοναξιά είναι ακόμα μεγαλύτερη...Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Θα μου πείτε να το αλλάξω όλο αυτό, είναι στο χέρι μου κλπ, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω.Αρχίζω σιγά σιγά να αισθάνομαι οτι δεν θα κάνω σχέση και σεξ ποτέ... Αυτά...Υ.Γ. Βγάζω πολλή μιζέρια, το ξέρω...
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο ερωτας ειναι η πρωτη συναισθηματικη αναγκη του ανθρωπου καταλαβαινεις συνεπως ποσο σημαντικος ειναι.κοινωνικοποιησου μιλα στις κοπελες που σου αρεσουν μην ντρεπεσε μην σκεφτεσε αρνητικα οτι δηλαδη θα σε απορριψει καποια κοπελα και προσπαθησε να κανεις την ζωη σου ετσι ακριβως οπως την θελεις.στο χερι σου ειναι.η συμπεριφορα σου και ο τροπος που βλεπεις και πραττεις στον κοσμο καθοριζουν την πραγματικοτητα σου.
25 ετών είσαι φίλε, όχι 55. Πολύ νέος, επομένως έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου οπότε και με λίγη τύχη και προσπάθεια, θα γίνει και αυτό με μία κατάλληλη που να σου ταιριάζει. Επίσης μην επηρεάζεσαι απ την αρνητική αύρα που περιβάλλει την λέξη "ζήλεια" και αισθάνεσαι ένοχα. Πέρα απ αυτήν την εμμονική, κακιά, χαιρέκακη, υπάρχει και η φυσιολογική και ακίνδυνη ζήλεια όπως η δική σου, δηλαδή τύπου "Πωω ρε τι τυχερός έχει/κάνει το τάδε ή έχει την τάδε, μακάρι και εγώ". Απο εκεί και πέρα εαν δεν έχεις ούτε έναν φίλο,αδερφό κάτι να το συζητήσεις και εφόσον μόνος σου δεν μπορέσεις, κάνε καμιά κουβέντα με ειδικό, δεν είναι ντροπή. Πρώτο και σημαντικότερο βήμα όμως (σε σημείο μάλιστα όχι μόνο να μην νιώθεις μοναξιά - που και αυτή καλή είναι αν την θες συνειδητά κατά περιόδους και δεν "βαριέσαι" τον εαυτό σου - αλλά και να μην σε πειράζει τόσο η απουσία σχέσης) να έχεις και καμιά παρέα. Εαν πρώτα δεν κάνεις παρεες, σχέση δύσκολα θα έρθει. Όχι μόνο γιατί ίσως γνωρίσεις και καμία (γνωστή γνωστού παρέας κτλπ κτλπ) αλλά και γιατί οι κοπέλες το κοιτάνε και αυτό λίγο, αν ο άλλος δηλαδή κάνει και καθόλου παρεες. Άλλωστε δεν θαστε κολλητά όλη μέρα κάθε μερα. Συν όλα τα θετικά του νάχεις παρεές που σίγουρα τα ξέρεις. Παρεες κανεις ευκολότερα απ ότι σχέση (πονεμένη ιστορία άσε, πολύς κόσμος δυσκολευεται). Τώρα αν είσαι ντροπαλός προσπάθησε να το περιορίσεις, γράψου σε καμιά δραστηριότητα, τσέκαρε τα άτομα γύρω σου και βρες άτομα κάπως στα μέτρα σου (ξέρω ατυχής έκφραση but you get my point), ήρεμων τόνων, ίσως και λίγο ντροπαλά επίσης (αν δηλαδή είσαι τέτοιος). Συχνά είναι και απ τα πιο καλά παιδιά. Καλή τύχη.
1. Μην αισθάνεσαι τύψεις που ζηλεύεις για κάτι τέτοιο.2. Ξέρεις τι είναι αυτό που φταίει και δεν είχες σχέση; Για παράδειγμα, μήπως δεν είσαι πολύ κοινωνικός; Πάντως σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις κάποια λύση και αν πιστεύεις ότι από μόνος σου δεν μπορείς ζητα τη βοήθεια κάποιου ψυχολόγου. Ελπίζω να βρεις αυτό που θες, αλλά πρέπει να προσπαθήσεις λίγο να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Αυτό και μετα θα έρθει λογικά και η σχέση. Μην έχεις μόνο αρνητικες σκέψεις. Και επειδή είσαι 25 χωρίς να έχεις κάνει σχέση, γιατί είναι λόγος να μην έχεις και στην υπόλοιπη ζωή σου. Δεν στέκει αυτό οπότε χαλαρωσε :)
Δεν είναι ότι είσαι μίζερος, είναι ότι έχεις προβλήματα άλυτα που σε εμποδίζουν να κάνεις αυτά που σε ευχαριστούν. Είτε ψυχολογικά, είτε σωματικά είτε και τα δύο. Η ζήλια είναι φυσιολογική, από τη στιγμή που σου λείπουν πράγματα που οι άλλοι έχουν, μην σκας.
Κι εγώ ζήλεψα (εσένα) :στο δικό μου ο οδηγός τραγουδούσε. Αλλοι φώναζαν στο τηλέφωνο γιατί νόμιζαν ότι έτσι ακούγονται καλύτερα στον δικηγόρο (το μαθα κι αυτό). Μια κυρία φώναζε σε μια άλλη κυρία να μην μιλάει τόσο δυνατα(την οποία δεν άκουσα) κτλ κτλ.