ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 15:31

Ευτυχία (;)

Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι καλά. Όλα πάνε τέλεια, η σχέση μου η οικογένεια μου, οι παρέες μου, όλα! 2 χρόνια πριν έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο και αποτελειωθηκα. Έκανα κάποια πράγματα τα οποία έχω μετανιώσει προς την σχέση μου και με τρώει, σκαλίζω το παρελθον. Θέλω να του πω πως ήμουν άπιστη όταν αυτός προσπαθούσε να είναι εδώ για μένα, αλλά μόνο κακό θα κάνει. Θέλω να απαλλαγώ από τις τύψεις, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να δημιουργήσω δράμα χωρίς λόγο, μα γιατί?
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα βγει κατι καλο αν μιλήσεις? Οταν δεν πηγαιναν ολα καλα στη ζωη σου ειχες τύψεις που τον απατησες? Η μονο τωρα που ολα πανε καλα απέκτησες της τυψεις για καποιο λογο?
Αν έχεις τύψεις, χρειάζεται να το δουλέψεις εσύ, είναι κάτι δικό σου πλέον. Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσεις μαζί του, προσπαθεί φαντάζομαι να προχωρήσει, όπως κι εσύ και μια τέτοια κίνηση δε θα βοηθήσει. Θέλεις κάπως να απομακρυνεις το βάρος από σένα και να του το μεταφέρεις. Δε θα σε βοηθήσει ουσιαστικά κάτι τέτοιο, ούτε εσένα ούτε αυτόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ