ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2019 | 20:14

Ποσιμπολ ??‍♀️

Κάτι γίνεται με ένα παιδί ενώ και 3 μήνες! Κοιμόμαστε μαζί, μιλάμε σε καθημερινή βάση οοόλη μέρα κλπ..Όμως εμένα δε μου είναι αρκετό καθως θα ήθελα παραπάνω πράγματα (σχέση), οπότε ξεκαθάρισα τη θέση μου, ξεκαθάρισε κι εκείνος τη δίκη του λέγοντας πως τον χρόνο που του απομένει λόγω δουλειάς, θέλει να τον περνάει με φίλους και τέτοια! Προφανώς και υπήρξε αδιέξοδο οπότε του είπα να το τελειώσουμε! Όμως 2 ώρες μετά μου στελνει μήνυμα λέγοντας μου πως δε θέλει να τον αφησω, με θέλει, θέλει να κοιμόμαστε μαζί κλπ..ΠΟΣΙΜΠΟΛ??‍♀️Αυτό έχει γίνει 3 φορές περιπου..Μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος βρε παιδιά το σκεπτικό του ανθρώπου αυτού;;Αφού δε θέλει σχέση, μπορεί να πη**ξει οοοοποια θέλει (διότι έχει και μεγάλη ζήτηση βεβαίως δόξα το θεό Χαχα) ποιο είναι το πρόβλημα του και δε με αφήνει ουσιαστικά να φύγω;;; Συγνώμη αν κούρασα. (Τα σχόλια από εξυπνάκηδες να λείπουν παρακαλώ)
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν πας λίγο πιο πίσω στις εξομολογήσεις θα δεις μια παρόμοια, δε θυμάμαι τίτλο για να σε παραπέμψω.Είσαι μια ωραιότατη και βολική καβάτζα. Το τραβαει μαζι σου γιατι βρίσκει και τα κάνει, είναι χειριστικός. Το πρόβλημα δεν είναι δικό του που δε σε αφήνει, αλλά δικό σου που δε φεύγεις.
Θα έλεγα ένα απλό Ντραγκονμπολ αλλά είπες όχι εξυπνάδες:-P. Μπορεί απλά να μη θέλει δέσμευση αλλά να γουστάρει την παρέα σου και γιατί όχι το κρεβάτι σας.Αυτό όμως σου στερει την αποκλειστικοτητα όμως όπως καταλαβαίνεις.. Γιατί με αυτό που σου κάνει και σε έχει όπως θέλει και δεν τον έχεις όπως θες άρα αφού είναι και μπανικο γκομενακι θα στην κάνει τη λαδια και άμα του πεις και κουβέντα θα σου πει :ε και τι σε πειράζει?Δεν έχουμε δα και σχέση..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ