ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2019 | 01:46

Οι Κολοκοτρώνηδες του 2021

είναι οι trans. Γιατί αντιστέκονται σε έναν κόσμου που δεν τους δίνει το δικαίωμα να αναπνέουν. Γιατί τα βάζουν με όλους και με όλα. Γιατί είναι άνθρωποι που παλεύουν μόνοι τους. Γιατί δεν τους ενδιαφέρει τίποτα. Γιατί αγωνίζονται με τεράστιο προσωπικό κόστος για να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί βάζουν τον έρωτα πάνω από όλα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω ότι ήθελες να πεις κάτι που να ακουστεί πομπώδες.Αλλά η σύγκρισή σου είναι απολύτως λανθασμένη.Είναι πολύ κρίμα κι άδικο και πολύ άσχημο για τους τρανς που δείχνεις να θες να υποστηρίξεις μέσω της εξομολόγησής σου να τους συγκρίνεις με αιμοδιψείς πολεμοχαρείς μακελάρηδες όπως αυτόν που αναφέρεις και γενικά με τέτοιους ''εθνικούς ήρωες''.Οι τρανς είναι άνθρωποι όπως όλοι, με τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες ανάγκες με όλους.Μην τους υποβιβάζεις-έστω κι άθελά σου- συγκρίνοντάς τους με βίαιους οπλαρχηγούς.
Το λες επειδή κατά τη γνώμη σου ακούγεται πιασαρικο και επαναστατικό, δεν έχει καμμία σχέση όμως.Ο Κολοκοτρώνης αγωνίστηκε για την ελευθερία της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται να αναφέρεσαι σε ιστορικά πρόσωπα,, επαναστάτες και αγωνιστες για λόγους εντυπωσιασμού. Δεν έχετε καμμία σχέση.Ο Όλιβερ Στόουν άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με τον Μέγα Αλέξανδρο. Καλό είναι τα ιστορικά πρόσωπα να τα θυμόμαστε για τις πράξεις τους και να τα σεβόμαστε. Εξάλλου δεν είναι εν ζωή για να μιλήσουν για τις προσωπικές τους επιλογές και δεν μας νοιάζει κιόλας.Επίσης καλό είναι να μην τα ισοπεδώνετε όλα μερικοί στο όνομα της αποδοχής. Άλλο πράγμα η κυριολεκτική επανάσταση, άλλο η ελεύθερη έκφραση του φύλου, πρόκειται για εντελώς διαφορετικά πράγματα.Με γεια σου και χαρά σου ότι είσαι. Δεν μας νοιάζει. Δεν ενδιαφέρει τους πάντες η λογική της κλειδαροτρυπας.Κατά της μπουρδολογιας είμαι και αυτό είναι ανεξαρτήτως φύλου.
Οι Κολοκοτρώνηδες είμαστε εμεις, οι υπόλοιποι, που ενώ είμαστε θετικοί στους συνανθρώπους μας , πρέπει να ακούμε αυτές τις πίπες, και άλλες τύπου, "δε με εκφράζουν τα διπολικά άρθρα ο/η θέλω να με αποκαλείτε "οι"", ενώ και ένα μωρό θα αντιλαμβανόταν το άλλο άτομα ως ένα εκ των δύο φύλων..και άλλα πολλά...αλλά τι να πω, όσο μπορώ υποστηρίζω τα gender studies etc, αλλά από ένα σημείο και μετά το γαμάτε το θέμα..
Το ανθρώπινο είδος δεν χρειάζεται μεγάλους ήρωες σε δύσκολους καιρούς αλλά ανθρώπους που ξέρει να αγωνίζεται κάθε μέρα με τον δικό του τρόπο όχι μόνο για τα προσωπικά συμφέροντα αλλά να έχει έμπρακτα μια ευαισθησία κι έναν σεβασμό που επεκτίνεται παντού γύρω μας. Οπότε η σύγκρισή σου είναι ατυχής αλλά και περιττή κατ' εμέ.Έχουμε μεγάλοι αγάπη στους ήρωες και στους σωτήρες κι αναρωτιέμαι αν αυτός είναι ένας λόγος που τελικά δημιουργούμε καταστάσεις που μοιάζει να τους κάνουν αναγκαίες. Αν δεν τους χρειαζόμασταν πάντως θα σήμαινε όντως κάτι πάντως.