ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2019 | 10:46

Γυναίκες στο instagram

Ρε παιδιά τι γίνεται με όλες εκείνες 20-40 που δείχνουν επανειλλημένα ότι κάνουν την καθημερινότητα τους, συνεχώς σέλφι και μέχρι τι τρώνε; Που αποσκοπεί αυτό; Και ποιός σοβαρός άντρας θα γυρίσει να κοιτάξει μια γυναίκα που ανεβάζει τα πάντα;
6
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, ο καθένας κάνει αυτό που τον ευχαριστει. Και όσο κενό ή όχι φαίνεται σε κάποιον αυτό που κάνει μια γυναίκα, πάντα αξίζει ο,τι καλύτερο. Όπως όλοι μας.
Aυτό ακριβώς.Επιπλέον τι σημαίνει δεν είναι σοβαρές για να τις κοιτάξει σοβαρός άντρας?Το ότι είσαι εγωκεντρικός δεν σημαίνει ότι δεν είσαι σοβαρός.Μην σου πω το πρώτο ενισχύει το δεύτερο.
Σωστα το εχουμε ξαναπει,.... αλλα τι γινεται;;; που θα παει ολο αυτο..... μου ειπε μια πιτσιρκα προχτες στο γυμναστηριο που επαιζε ενα ξενο κομματι: το εχω τραγουδισει αυτο΄. της λεω τραγουδας κιολας;;; οχι ρε μου λεει , σε club με φιλες και το αναβασα instagram , ξερεις ποσα like πηρα;;;!!! 16 χρονων ..... αχαχαχαχαχαχαχαχ wow re!!!!