ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2019 | 14:53

Βοήθεια.. Ερωτεύτηκα..

Ερωτεύτηκα δεσμευμένο άνθρωπο, ενώ ειμαι δεσμευμένη κι εγω.. θα μου πείτε να χωρίσω.. αλλα πως χωρίζεις μετά απο 7 χρόνια σχέσης για κατι που ίσως και να μην πάει πουθενά.. την εχω πατήσει ρε γαμωτο.. άσχημα..
16
 
 
 
 
σχόλια
Οχ.. Καπος έτσι είμαι και εγώ αλλά όχι 7χρονια, 1χρονο αλλά άλλο εγώ. Λοιπόν αναρωτήσου στον εαυτό σου. Τον αγαπάς πραγματηκα με αυτό που τα έχεις τώρα, ή έτσι νόμιζεις ; Αν τον χωρίσεις, θα καταφέρεις να κανείς δικό σου το άλλο αγόρι ή θα μήνεις χωρίς κανέναν ; Σκέψου όσα περάσατε μαζί (που το έχεις κάνει λογικά..) και πες στον εαυτό σου, αξίζει να ξεχαστούν όλα αυτά ;! Απλά μάθε αν είσαι ερωτευμένη, με ποιος ή πόσο γιατί αυτή η επιλογή θα σου στηχισει πολύ. Αυτή είναι η γνώμη μου τουλάχιστον
Οι σχέσεις δεν έρχονται με εγγυήσεις. Μπορεί στα 7 χρόνια να πάθεις το ίδιο με τον καινούργιο. Το πιθανότερο είναι ότι είχες τούτο βιάσει στη σχέση και το καινούργιο σου φάνηκε ελκυστικότερο από ότι είναι. Ανθρώπινο. Κάνε μια αποτίμηση των συν και πλην της σχέσης σου και δες αν θα προχωρήσεις ή θα κανεις προσπάθεια ανανέωσης.
Τεσταρω αφού ακολούθησα τις οδηγίες, ασκαρδαμυκτί επανήλθα στην πληκτρολόγηση των εμβριθών κειμένων στις ψυχικώς εξυψωτικές αναρτήσεις των κονφεσσιονέλ ντε λα παζ. (εντάξει, λειτουργεί το σύστημα άνευ, βεβαιώθηκα). Σε μερσώ!
Θα πέσουν να με φάνε αλλά θεωρώ ότι έρωτας με πρώτη ματιά δεν υπάρχει.Αντιθέτως ο έρωτας δημιουργείται.Τώρα κάτσε αναρωτησου γιατί κατέληξε εκεί, και όταν καταλάβεις χώρισε την 7χρονη σχέση γιατί δε..
Εγώ συμφωνώ μαζί σου, SimosZ, να ξες... Κατ' αρχάς, η εξομολογούμενη δεν διευκρινίζει αν ήδη υπάρχει σχέση με τον ομοίως δεσμευμένο ή όχι. Δεύτερον, δεν ερωτεύεσαι με το μάτι και με το "καλημέρα", παιδιά! Στην αρχή ενθουσιάζεσαι, ο έρωτας έρχεται αφού πείτε και κάνετε 5-10 πράγματα.Τρίτον, δεν αντιλαμβάνεται καν την καφρίλα του πράγματος, η γλυκούλα. Έχω τον σίγουρο, γουστάρω τον νέο ενθουσιασμό, αλλά δεν παίζει και πολύ να ρισκάρω τη σιγουριά για κάτι που μπορεί και να μη μου κάτσει, μακροπρόθεσμα.