ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2019 | 14:49

ΑΒΑΔιΣΤΑ.. Πλάκα κάνω. Δε βρήκα πιασάρικο τίτλο.

Ξεκινώντας, δηλώνω πως δεν είναι τυχαίο ότι προβαίνω σε εξομολόγηση σε ημέρα κινούμενη πέριξ των 37ων γενεθλίων μου.Βρίσκομαι σε μία σχέση εδώ και δύο περίπου χρόνια. Η κοπέλα είναι, κοντολογίς, ένα εξαιρετικό πλάσμα - σε όλα της. Το σεξ μυθικό, χωρίς ουδεμία πινελιά υπερβολής.Ωστόσο, όλο και πιό συχνά σκέφτομαι την απιστία. Δεν έχω απιστήσει ποτέ - αποδεχόμενος, φυσικά, ότι οι άνθρωποι ερμηνεύουν κατά το δοκούν τον όρο "απιστία". Μου λείπει η κατάκτηση του νέου, η γεύση του καινούριου - δεν μπορώ να το αποτυπώσω πιό γλαφυρά και συνάμα κόσμια. Άτιμο πράγμα η ηλικία. Σαν να μεταβάλλεται ο χρόνος κι αντί να χρονομετρά, πάει με την όπισθεν σε ρυθμούς αντίστροφης μέτρησης. "Περνάει πιά η μπογιά σου, μεγάλε?", σαν να σου λέει μιά φωνή. Όπως και να το αντιλαμβάνεται κανείς (ανώριμο ή αυτονόητο, ανούσιο ή κεφαλαιώδες), είναι θαρρώ φυσικό. Κι αφορά όλα τα φύλα. Είναι ανθρώπινο.Δεν ξέρω. Με κατατρώει. Φλερτάρω ενίοτε. Μέχρι εκεί. Αλλά με ενοχή, ρε γαμώτο. Γιατί?!Σέβομαι απόλυτα τις σχέσεις των ανθρώπων ακριβώς γιατί είναι απλό, μα δύσκολο να στερεοποιηθούν, να βλαστήσουν. Αλλά, είναι δύσκολο και να παλέψεις με τα ένστικτα, ρε συ. Φύση Vs Λογική - πασπαλισμένη και με ολίγη Ηθική (με την καλή και την "ανάποδη" έννοια).Αυτά. ΥΓ: Ευχαριστώ για την υπομονή σου, ώ αναγνώσας!
6
 
 
 
 
σχόλια
Άλλοι στα 2 χρόνια έχουν πεταλούδες ακόμα στο στομάχι κι εσύ κοιτάς από δω κι από κει; Αν το σεξ ήταν όντως "μυθικό" δεν θα αναρωτιόσουν αν μετράς σαν άντρας ή δεν θα έψαχνες το καινούριο, είναι λίγο το διάστημα για κάτι τέτοιο. Μάλλον τα πράγματα με τη σχέση σου δεν σε καλύπτουν τόσο όσο το παρουσιάζεις.
Ωραία γραμμένο! Αυτό που αντιπαλεύεις, κι εδώ είναι η μπανανόφλουδα, δεν είναι τα ένστικτά σου κι η σάρκα σου εναντίον της σχέσης του και του συναισθήματος. Έχεις θέσει με τέτοιο τρόπο το δίλημμα που θα πάρεις κλισέ απαντήσεις και θα είναι κρίμα. Η πάλη σου είναι ξεκάθαρα εγκεφαλική. Καλά είμαστε εδώ ή θα πεθάνω χωρίς να έχω πραγματοποιήσει όσα θα μπορούσα να κάνω;Φιλε μου, στο φέρνω λίγο απότομα, αλλά αυτή είναι η κρίση μέσης ηλικίας. Λογικό επειδή 40 περίπου είναι το μισό των χρόνων που μας αναλογούν στην γη.Είναι ένα ερώτημα του μυαλού για το μυαλό. Είναι υπαρξιακό. Είναι το προανάκρουσμα της θνητότητας, ότι ο χρόνος μας είναι πεπερασμένος, και το ποσά μένουν ανεξερεύνητα ακόμα παίρνει απειλητική δύναμη το μυαλό μας.Η απάντηση είναι φάση είναι, θα περάσει.Αν προσέξεις και δεν τα σκατωσεις θα την περάσεις χώρος απώλειες. Κάποια στιγμή ο άνθρωπος συνειδητοποιεί ότι όλα αποκλείεται να τα γνωρίσει. Κι αν έχει καλύψει βασικές ανάγκες του, θα εκτιμήσει αυτά που έχει.Στο μεταξύ πρότεινε διαφορά κόλπα στην κοπέλα σου (roleplating? cosplay?) να μην βαριέστε. Η ανία είναι σύμμαχος της κτίσης μέσης ηλικίας.
Δεν έχω απιστήσει ποτέ Πηγή: www.lifo.grΈχεις θέσει με τέτοιο τρόπο το δίλημμα που θα πάρεις κλισέ απαντήσεις και θα είναι κρίμα. Πηγή: www.lifo.grΑυτό ακριβώς.Αν δεν σκέφτεται καν την επιλογή χωρίζω και κάνω ό,τι θέλω αλλά αντίθετα απιστώ σε βάρος του συντρόφου μουτότε βέβαια αυτές τις απαντήσεις θα πάρει και είναι όπως λέει και εκείνος για κάτι άλλο, ανθρώπινο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ