ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2019 | 02:06

Αλλοκοτα ονειρα

Αν καποιος μπορουσε να δει τα ονειρα μου τοτε θα γινομουν viral ...ποσοι με νιωθετε?
6
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι το πιστευουμε αυτό. Από κουλά όνειρα να φαν κι οι κότες εδώ που τα λέμε. Αλλά "καλά" όνειρα έχω να δω καιρό. Αυτό που με προβλημάτιζε είναι ότι ενώ μ' αρέσουν τα πολύ σταθερά και απλά πράγματα στην ζωή μου ενώ είμαι άτομο της σταθερότητας και της ρουτίνας και για την ακρίβεια αυτό μ' αρέσει, στα όνειρά μου συνήθως κουράζομαι και ζω μέσα σε περιπέτειες και σκηνές τρόμου, εγώ που δεν βλέπω με τίποτα θρίλερ. Υ. Γ. Σαδιστικά όνειρα μικρότερη : έκανα φασίνα στον ύπνο μου και το ζούσα. Μπλιαχ.
Αυτά που βλέπεις στον ύπνο σου; Σε καταλαβαίνω. Εγω χθες είδα συνειδητό όνειρο και έτσι αποφάσισα να γυρίσω στην δεκαετία του 80. Φανταστική εμπειρία μακάρι να έβλεπα πιο συχνά συνειδητά όνειρα.
Ενδιαφερον το ονειρο σου ....ασε εγω ειδα μια γατα να γενναει ρουχα τα οποια εβγαιναν σιδερωμενα και ειχαν διαφορα σχεδια και η γατα να μου μιλαει ...αυτο που το πας? ??
Αταλάντη την έχω αρχίσει την σειρά αυτή. Γάτα που γένναγε σιδερωμένα ρούχα; Πανέξυπνο και ευρηματικότατο! Οι περισσότεροι βαριόμαστε το σιδέρωμα. :p