ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2019 | 06:03

Ειλικρινής αναζήτηση

Αναζητώ αυτό που όλες πραγματικά αναζητάμε και δεν το παραδεχόμαστε επώνυμα στον έξω κόσμο για να μην μας κρίνει η κοινωνία...εναν εμφανισιακά όμορφο και αρρενωπό άντρα που να μας κάνει καλό κρεβάτι και τπτ άλλο. Όλα τα άλλα για αγάπες, έρωτες, λουλούδια, καλά παιδιά, κακά παιδιά και διάφορα τέτοια ρομαντικά τα λέμε για να πουλάνε τα περιοδικά και η τηλεόραση. Σας εύχομαι να τον βρείτε κάποτε όλοι και όλες και να είναι αμοιβαίο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σας εύχομαι να τον βρείτε κάποτε όλοι και όλες και να είναι αμοιβαίο. Πηγή: www.lifo.grΑυτή η φράση που κλείνει την εξομολόγησή σου αποτελεί σχήμα οξύμωρο, ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Δεν γίνεται όλοι και όλες να βρουν άντρα ή γυναίκα όπως περιγράφεις εσύ γιατί υπάρχουν κι άσχημοι άνθρωποι.Κατά τ' άλλα μαζί σου, μπράβο για την ειλικρίνειά σου. Δεν είσαι υποκρίτρια κι αυτό είναι υπέρ σου.Και κάτι τελευταίο: Αφού θες μόνο καλό κρεβάτι χωρίς αγάπες κι έρωτες όπως λες στην εξομολόγησή σου, ελπίζω αν έρθει κάποιος κούκλος κι αρρενωπός όπως τον θες και σου ζητήσει το ίδιο, να σε πάρει ασταμάτητα εδώ και τώρα και να σηκωθείτε από το κρεβάτι μεθαύριο, χωρίς αγάπες κι έρωτες, μόνο σεξ, ελπίζω να μην αισθανθείς προσβεβλημένη και να μη γράψεις εξομολογήσεις για τα <<γουρούνια>> το ανδρικό φύλο που έχουν μόνο το σεξ στο μυαλό τους και να ανταποκριθείς σε αυτό που θα σου ζητήσει ειδικά αν πληροί τις εμφανισιακές προϋποθέσεις σου.Εννοώ να είσαι μόνο της άποψης που εκφράζεις σε αυτή σου την εξομολόγηση, να μην υποκριθείς.Ελπίζω να είσαι ντόμπρο άτομο.Κατά τ' άλλα δεν είναι δύσκολο να βρεις όμορφο κι αρρενωπό άντρα, υπάρχουν πολλοί. Καλή τύχη.