Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2019 | 20:05

Στάση ζωής

ΕΥΓΕΝΕΙΑ! Το πιο σημαντικό πράγμα ειναι η ευγενεια! Οταν μιλάς και πράτεις με ευγένεια και όταν αντίστοιχα σου μιλούν και πράττουν με ευγένεια μπορει να αλλάξει όλη σου η μέρα και η στάση ζωής σου. Φανταστείτε έναν κόσμο που όλοι μας θα φερόμασταν με ευγένεια ❤️
55 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
pensiero pensiero 30.1.2019 | 22:25
Πίσω πάντως από οποιαδήποτε ευγένεια, φαινόμενη ή πηγαία, είναι απαραίτητο να υπάρχει καλή καρδιά, καλοσύνη και ταπεινότητα με μέτρο.
Ένας άνθρωπος που φέρεται μόνο με ευγένια, επειδή έτσι τον έμαθαν οι γονείς του ότι μόνο πρέπει να κάνει ή επειδή είναι αδύναμος ή επειδή θέλει να τα έχει καλά με όλους, δεν είναι καλό που είναι ευγενικός. Την ευγένεια πρέπει να την επιλέγουμε ανάλογα με την περίσταση, γνωρίζοντας κι άλλο φέρσιμο, πέρα από αυτήν και φυσικά όταν νιώθουμε ανάλογα. Το να είμαστε συνέχεια ευγενικοί, επειδή δε γνωρίζουμε άλλη συμπεριφορά, μειώνει την αξία της ευγένειας. Μόνο όταν είναι επιλογή ανάμεσα σε άλλες, έχει αξία.

Τέλος, σε πολλές περιπτώσεις, η ευθύτητα έρχεται αναπόφευκτα κόντρα με την ευγένεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σχεδόν πάντα προτιμώ την ευθύτητα.
puzzler puzzler 30.1.2019 | 23:38
Μπορείς πάντα να είσαι ευθύς και ταυτόχρονα ευγενικός. Να σου δώσω ένα παράδειγμα…

“Λέτε ανοησίες αγαπητέ κύριε ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ” :D :P
puzzler puzzler 30.1.2019 | 23:42
Δεν είμαι και πολύ τζέντλεμαν;; :D
Με τόση σάλτσα, δεν νομίζω πως είσαι ευθύς.
Και δείχνεις κι ενδεχόμενη ανειλικρίνεια.
Κι άντε ο άλλος να σε πάρει στα σοβαρά αν μιλάς έτσι.
puzzler puzzler 30.1.2019 | 23:58
Ωωχ... έχασες το χιούμορ σου ε;; :D :D

Εντάξει θα το διορθώσω με βάση τις οδηγίες σου...

“Λέτε ανοησίες κύριε ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ” :D :D

Τώρα είναι ok νομίζω :) Λιγότερη "σάλτσα", δηλαδή ευγένεια και εξακολουθώ να είμαι ευθύς στο μήνυμα που θέλω να περάσω :D :D
Αυτού του είδους οι passive - aggressive απαντήσεις, πιο πολύ σε κυράτσα παραπέμπουν παρά σε gentleman.
Καλύτερα έτσι.
Όμως, με το "κύριε" και τους πληθυντικούς, ακολουθείς κάποιους τυπικούς κανόνες ευγένειας, που πρέπει πάντα να ακολουθείς, κάποιες φορές. Μεταξύ αυτών και της ευθύτητας, δεν υπάρχει κόντρα (εκτός αν το παρακάνεις με αυτούς, όπως πριν, αλλά με τους απαραίτητους από αυτούς, δεν υπάρχει).
Στον φίλο σου, όμως, δεν μπορείς να τα πεις αυτά (αν τα πεις, πάλι θα είναι σάλτσα, άρα θα είσαι μη ευθύς). Θα πεις μόνο "λες ανοησίες".
Αυτό δεν είναι απαραίτητα αγένεια, αλλά δεν είναι κι ευγένεια. Είναι ευθύτητα.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 00:15
Ε, ναι… αν δεν μπορείς να αντιληφθείς πως κάποιος αστειεύεται ακόμη και όταν σου το διευκρινίζει… πάει να πει πως έχασες και το λίγο χιούμορ που διέθετες :D :D Περαστικά σου :)
Ξέρω ότι αστειεύεσαι, αλλά πολλές φορές επιλέγω να απαντώ σοβαρά στις πλάκες, γιατί αυτό είναι που δείχνει να έχει περισσότερη ουσία.
Πέρα από αυτό, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τις "πλάκες" για να πουν αυτό που θέλουν. Πολλά άτομα εδώ μέσα, ορισμένες φορές βάζουν φατσούλες για να πουν αυτό που θέλουν.
Όσον αφορά το δικό σου χιούμορ, έχω να σου υπενθυμίσω ότι το να πειράζεις κάποιον, είναι το πιο ριψοκίνδυνο είδος χιούμορ.
Καλό είναι, πριν το χρησιμοποιείς, να βλέπεις σε ποιον το χρησιμοποιείς και πώς. Μπορεί ο άλλος να μην το θεωρήσει αστείο το συγκεκριμένο που λες, ειδικά αν σε αντιπαθεί.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 00:34
Κοίτα αν θες να σου απαντήσω κι εγώ σοβαρά, είπα πως λες ανοησίες, που στην τελική μπορεί να είναι και η άποψη μου γι’ αυτό που είπες. Η λέξη “ανοησία” δεν είναι βρισιά. Παράγεται από τη λέξη “νόηση” και το στερητικό “α” και σημαίνει πως αυτό που ειπώθηκε δεν είναι και πολύ εμπνευσμένο. Παρόλα αυτά την εξέφρασα με ευγένεια, στο πνεύμα της εξομολόγησης και αυτών που εσύ ο ίδιος υπόδειξες. Όλα αυτά, στο πλαίσιο του για χιούμορ όπως είπα :)

Το “κυράτσα” από την άλλη, είναι άλλη υπόθεση…
puzzler puzzler 31.1.2019 | 00:36
Κατανοητό φίλε ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ. Τώρα που ξέρουμε ότι είσαι μυγιάγγιχτος και δεν σηκώνεις πολλά - πολλά, δεν θα σου κάνουμε πλάκα στο εξής :)
Καταρχάς, εκεί που ο άλλος μιλάει σοβαρά, το να πετάς χιούμορ με τη μορφή πειράγματος πάνω στο ίδιο θέμα που μιλάει, είναι κακή ιδέα κι είναι εντελώς άλλο πράγμα από αυτό που κάνω εγώ όταν κάνω πλάκα.

Στην περίπτωσή μας, το θέμα είναι πώς χρησιμοποιείται μια λέξη κι όχι η προέλευσή της, καθώς επίσης και το κατά πόσο είναι σωστή η χρήση της εν προκειμένω κι όχι αν ο άλλος απέδωσε αντίστοιχο χαρακτηρισμό ή όχι.

Στην ουσία τώρα:

"Κοίτα αν θες να σου απαντήσω κι εγώ σοβαρά, είπα πως λες ανοησίες, που στην τελική μπορεί να είναι και η άποψη μου γι’ αυτό που είπες"

Φυσικά κι είναι η άποψή σου αυτό που έγραψες όπως, άλλωστε, κι αργότερα που έγραψες το "πάει να πει πως έχασες και το λίγο χιούμορ που διέθετες :D :D Περαστικά σου :)" όπου έβαλες πολλές φατσούλες κι ευγένεια για να το περάσεις και καλά σαν πλάκα και με φιλικότητα, ενώ είναι προφανές ότι είναι η γνώμη σου.

Άρα πολύ καλά έκανα και σου απάντησα έτσι, όπως πολύ καλά έκανα και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
Κάποιοι σχολιαστές εδώ μέσα, αλλά άλλοι κι άνθρωποι εκεί έξω, νομίζουν πως είμαστε χαζοί κι ότι αν το παίξουν πλακατζήδες, μπορούν να και να πουν αυτό που θέλουν και να το κάνουν με ευκολία και να μην εισπράξουν αντιεπιχείρημα και να γίνουν συμπαθείς ως χιουμορίστες. Σε εμένα, όμως, αυτά τα γυναικουλίστικα (και τα λέω έτσι, γιατί είναι από τα πράγματα που αντιστοιχούν στη συμπεριφορά που, κατά βάση, ακολουθούν κάποιες κουτοπόνηρες γυναίκες - κυράτσες προκειμένου να απολαμβάνουν ευνοϊκή αντιμετώπιση), δεν πιάνουν σε εμένα και πλέον δεν τα ανέχομαι, ούτε στις γυναίκες.
Ακόμα και στο τελευταίο σου σχόλιο, χαμογελάκι έβαλες.

Δεν είμαι εγώ μιγιάγγυχτος, επειδή δεν ανέχομαι την μπούρδα. Εσύ είσαι αδύναμος άνθρωπος που δε λες ευθέως τη γνώμη σου και την μπερδεύεις κι αυτή με την πλάκα και το χιούμορ.
Και δεν μπορεί να είμαι μιγιάγγυχτος, εφόσον κάνω πλάκα μέσω του αυτοσαρκαμού πάνω σε ένα θέμα για το οποίο οι άλλοι κλαίγονται.
Πολύ ανώτερο πράγμα από το να τη λέω σε άλλους δήθεν για πλάκα.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 01:21
Καλά άντε γεια!! :D :D Ολόκληρο σεντόνι έγραψες βρε ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ και με αναγκάζεις να κάνω το ίδιο για να σου απαντήσω!! Επειδή δεν έχω πολύ διάθεση για μπλα - μπλα θα σου πω αυτό και από μεριάς μου το κλείνω εδώ, εσύ γράψε ότι θέλεις :)

Μιας και κάνουμε μαθήματα φιλολογίας και ετυμολογίας… ένας καλός ορισμός για την τυπική συμπεριφορά της “κυράτσας” ή της “γυναικούλας”, είναι όταν κάποιος δημοσιεύει σχόλια γράφοντας πράγματα που αφορούν την προσωπική ζωή κάποιου ή κάποιον άλλων, χωρίς την έγκρισή τους, και με σκοπό να δείξει πως αυτός γνωρίζει το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Που στην πραγματικότητα βέβαια είναι βαθιά νυχτωμένος :) Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα της κλασικής συμπεριφοράς της κυράτσας και της γυναικούλας :) Αν σου λέει κάτι αυτό…

Κλείνοντας να σου απαντήσω σε αυτό που έγραψες νωρίτερα…

“Καλό είναι, πριν το χρησιμοποιείς, να βλέπεις σε ποιον το χρησιμοποιείς και πώς. Μπορεί ο άλλος να μην το θεωρήσει αστείο το συγκεκριμένο που λες, ειδικά αν σε αντιπαθεί.”

…αυτό ακριβώς έκανα. Ασχολήθηκα και αστειεύτηκα μαζί σου και τώρα που ξέρω πως είσαι ευερέθιστος :D δεν θα το ξανακάνω γιατί ειλικρινά… δεν έχει και κανένα ενδιαφέρον :) Πως αλλιώς θα μπορούσα να το γνωρίζω εκ των προτέρων πως είσαι κατσούφης; Anyway… μένω μακριά σου, μείνε κι εσύ μακριά μου :) Από μακριά κι αγαπημένοι που λένε :D :D Η "συμπάθεια" είναι αμοιβαία :)

PS τις φατσούλες τις χρησιμοποιώ όπως πολλοί για να δηλώσω τη διάθεση με την οποία γράφω κάτι και αυτή είναι :)
Αλλαγές θέματος κι υπεκφυγές σε πράγματα τα οποία δεν έχουν ουσιαστική σχέση με εσένα και την υποκρισία σου, που δε γνωρίζεις το backrground τους, που δε σε αφορούν και που για τα οποία απλά άκουσες από κάπου κάτι ή σκέφτηκες κάτι άκυρο.
Δεν έχω γράψει τίποτα προσωπικό/για την προσωπική ζωή των ανθρώπων με τους οποίους μιλάω από εδώ μέσα, πόσο μάλλον εφόσον δε με πείραξαν ή δεν έκαναν αναφορά σε καταστάσεις που συνέβησαν ανάμεσά μας (πράγμα ανεξάρτητο από την υπόλοιπη προσωπική τους ζωή).
Αυτή η προσπάθειά σου να το παίξεις ανώτερος... Είχες εξ αρχής την επιλογή και να μην απαντήσεις, πόσο μάλλον να μου την πεις.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 01:58
ΣΑΒΑΤΖΖΖΖΖΖ μαζέψου φιλαράκι κι άφησε το να πέσει κάτω γιατί θα σοβαρέψω και δεν σε παίρνει. Για εμένα και για την προσωπική μου ζωή έχεις γράψει σχόλια στο παρελθόν χωρίς την άδεια μου και αν θέλεις σε παραπέμπω σε αυτά. Και αυτός είναι ο λόγος βέβαια που μου το κρατάς από τότε γιατί σε προσγείωσα και σου το ξέκοψα. Τελείως παιδιάστικη συμπεριφορά δηλαδή. Με το να μου επιτίθεσαι ευθέως με χαρακτηρισμούς τύπου “κυράτσα” και “γυναικούλα”, βρισιές δηλαδή, αυτοξεφτιλίζεσαι όταν όπως προείπα έχεις επιδείξει συμπεριφορά ορισμό για αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Και εν πάση περιπτώσει, δεν σου επιτρέπω κάτι τέτοιο που απέχει πολύ από την πλάκα... αφού το πας σοβαρά. Όπως έγραψα και νωρίτερα, εγώ δεν σε έβρισα. Αφού είσαι ανώτερος και κύριος και έχεις σωστή συμπεριφορά κλπ. (μπράβο σου) ζήτησε λοιπόν τώρα συγνώμη για την συμπεριφορά σου αυτή διαφορετικά σταμάτα να γράφεις και μείνε μακριά όπως σου είπα. Απλά πράγματα.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 02:34
Δεν θυμάσαι τίποτα; Άρα θέλεις να σου θυμίσω; Έγραψες επανειλημμένα για το τι κάνω ή το τι μπορεί να κάνω εγώ με τη designer. Υποθέσεις δικές σου, κοινώς κουτσομπολιά μιας γυναικούλας κυράτσας που στην πραγματικότητα δεν έχει ιδέα για τι μιλάει. Για πες μου κι εσύ ποιος είναι ο λόγος που είχες για να ασχολείσαι με εμένα και την προσωπική μου ζωή; ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Σου έδωσα κάποια τέτοια άδεια και δεν το θυμάμαι;;

Όχι δεν πίστευα τίποτα. Πάλι υποθέσεις κάνεις. Πλάκα έκανα όπως έχω κάνει ξανά στο παρελθόν με τους περισσότερους εδώ μέσα. Κι εσύ έκανες παλιότερα, πριν γίνεις πολλά βαρύς.

“Κακομοίρη” και “υποκριτάκο” αλλού. Στο ξεκόβω. Το τι θα γίνει βάλε τη φαντασία σου και κάνε υποθέσεις όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις. Δεν είμαι ηλίθιος πάντως να γράψω εδώ δημόσια το τι θα γίνει. Θα εξηγήσω σ’ εσένα κατ’ ιδίαν.

Απάντησα γιατί βρίζεις και εξακολουθείς να το κάνεις.

Όπως είσαι εσύ βαρύς και δεν σηκώνεις την πλάκα, είμαι κι εγώ βαρύς και δεν σηκώνω τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Τις φατσούλες όπως σου είπα και πριν, αλλά χρειάζεται να στα επαναλαμβάνουμε, τις χρησιμοποιώ για να δηλώσω τη διάθεση μου. Για να μην υπάρχουν αυτή τη στιγμή χαμογελαστές φατσούλες πάει να πει πως δεν χαμογελάω κιόλας… δύσκολο να το καταλάβεις ε;;

Έκανες λάθος και το ότι δεν έχεις τα μπαλάκια να το αναγνωρίσεις, απλά επιβεβαιώνει τον χαρακτηρισμό εκείνο που συζητούσαμε νωρίτερα και που σου απέδειξα ότι σε περιγράφει… γυναικούλα :)
Πωπω ρε παιδί μου, χοντρό πράγμα σου έγραψα...
Εδώ μέσα, τα λέμε αυτά συνέχεια από ό,τι βλέπεις. Μόνο εσύ θίχτηκες τόσο. Ας μου έλεγες ότι σε ενόχλησε.
Πάντως κι αυτό μια χαρά λόγο είχα που το έγραψα...
Aταλάντη Aταλάντη 31.1.2019 | 02:56
Τhat escalated quickly..
Puzzler keep it up,κάποιοι γελάμε:)
puzzler puzzler 31.1.2019 | 02:57
Σοβαρά μιλάς ρε φιλαράκι;; Εσύ θίχτηκες και δεν σηκώνεις την πλάκα ακόμα και όταν σου διευκρινίστηκε πως για τέτοια πρόκειται και αρπάζεσαι λες και σου βάλανε κανένα δάχτυλο και πας τώρα να το γυρίσεις σ’ εμένα;; Πλάκα έχεις…

Αυτό ακριβώς έκανα, σου είπα ότι με ενόχλησε κι εσύ το συνεχίζεις. Λοιπόν απλά πράγματα, κόψ’ το, μείνε μακριά μου και μην ασχοληθείς ξανά μαζί μου και το ίδιο θα κάνω κι εγώ μ’ εσένα. Έγινε κουραστικό.

Κανένα λόγο δεν είχες να κάνεις τέτοια επίθεση και να γράψεις τα όσα έγραψες, τώρα ή και στο παρελθόν, και δεν έδωσες καμία εξήγηση στο πως και από ποιόν σου δόθηκε το δικαίωμα να ασχολείσαι με τα προσωπικά μου.
Απλά να ξεκαθαρίσω σε εσένα κι όσους διαβάζουν αυτά εδώ, ότι έκανα αυτό που λες, πρώτον γιατί είχατε διατυμπανίσει επανειλημμένα ότι θέλετε να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον και δεύτερον γιατί αναφέρθηκες σε προσωπικά μου, που θεώρησα ότι τα έμαθες από εκείνη (δηλαδή, ότι πρώτος έκανες αυτό που λες πως έκανα).
Ακόμα και τώρα, έγραψε σχόλιο από κάτω, επίτηδες, έχοντας πρώτα αλλάξει το όνομά της σε αυτό που είχε αρχικά, προκειμένου να φανεί ότι είναι η ίδια.
Εσείς προκαλείτε, τα άλλα είναι αναμενόμενα.
Το ότι τελικά εσύ είσαι ο μυγιάγγιχτος, φάνηκε περίτρανα.
Aταλάντη Aταλάντη 31.1.2019 | 03:13
αχχαχχαχαχαχα για εμένα λες?
Τώρα είμαι και η designer?
Ευχαριστώ που μου προσάπτετε επαγγέλματα εδώ μέσα,και ψυχολόγος και σχεδιάστρια,μα ποια είμαι πια?
Πολυτάλαντη:D
Aταλάντη Aταλάντη 31.1.2019 | 03:14
Μπορεί και όχι,μα designer το έχει και από κάτω,ποια είναι η αλλαγή,τι λέει τέλος πάντων?
Όχι Αταλάντη, για το σχόλιο της designer πιο κάτω λέω. Είχε άλλο όνομα πριν γράψει εδώ, πράγμα που το έκανε επίτηδες.
Το θέμα είναι ότι προσωπικά, δε θέλω να στεναχωρήσω κανέναν, απλά έγραψα αυτά που θεώρησα ότι συμβαίνουν... Κι έχω την αίσθηση ότι από παζλερ δεν γνωρίζει κάποια πράγματα, με τα οποία δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ.
Aταλάντη Aταλάντη 31.1.2019 | 03:23
Εγώ λέω να αφήσετε τα ερωτικά εδώ μέσα γιατί μπλέκετε τα μπούτια σας.
Μια ιδέα,δεν χρειάζεται να την ακολουθήσετε.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 03:30
Δεν είχαμε διατυμπανίσει τίποτα. Η κοπέλα, μου ζήτησε με ένα και μοναδικό δημόσιο σχόλιο της να επικοινωνήσω μαζί της γιατί είχα κλειστό το email μου και το έκανα. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αυτό είναι καθαρά δικό μας θέμα και δεν δίνει το δικαίωμα σ’ εσένα ή και σε κανέναν άλλο να το παίζει μετά παντογνώστης και ξερόλας πετώντας συχνά πυκνά υπονοούμενα.

Δεν συνέβη αυτό που λες. Εσύ πρώτος έκανες αναφορά σε εμάς και με ανάγκασες να σου απάντησω με στοιχεία που κατά καιρούς έχεις γράψει εσύ ο ίδιος δημόσια στα σχόλια.

“Θεώρησες”, δηλαδή πάλι έκανες υποθέσεις που δεν στέκουν. Και το επανέλαβες καιρό πάλι μετά, το να αναφερθείς πάλι σε εμάς χωρίς να σου έχει δοθεί κανένα τέτοιο δικαίωμα. Από πού κι ως που;;

Μπορώ να σε βεβαιώσω (όχι ότι χρειάζεται) ότι η Αταλάντη δεν έχει καμία σχέση.

Μυγιάγγιχτος είναι αυτός που δεν σηκώνει την πλάκα. Το να σε βρίζει κάποιος και να αντιδράσεις υπερασπιζόμενος τον εαυτό σου δεν σε κάνει μυγιάγγιχτο. Όπως είπα και πριν, εσύ δεν σηκώνεις την πλάκα και παρεξηγήθηκες, γιατί δηλαδή εγώ να ανεχτώ τις βρισιές σου;
Θεωρώ ότι κι εκεί έξω, τα ερωτικά το ίδιο μπέρδεμα είναι.

Κι, επειδή, αράχνη, δε θέλω να περιπλέξω τα πράγματα και να στεναχωρήσω κάποιον/α έστω και λίγο, δεν ανοίγω το στόμα μου, να πω κάποια πράγματα παραπάνω. Δε θα ήταν σωστό και για εμένα τον ίδιο, άλλωστε.

Πάντως εγώ δεν έχω τίποτα απολύτως ερωτικό με κανέναν από τους δύο... Καιρό, τώρα, πολύ, τελείωσαν οι προσπάθειες!
ΕΥΤΥΧΩΣ
puzzler puzzler 31.1.2019 | 03:36
Ούτε εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τα πράγματα στα οποία αναφέρεσαι.
designer94 designer94 31.1.2019 | 03:47
Λοιπόν πραγματικά κρατιέμαι ….δεν ξέρω και εγώ πως κρατιέμαι. Γενικά θέλω να είμαι ζεν και ήρεμη και το προσπαθώ πολύ.
Ok, επειδή τώρα διάβασα τα υπόλοιπα που έγραψες, είναι αλήθεια ότι το παράκανα με αυτά που λες. Αν ήθελα να πω κάτι ας έλεγα μια φορά τη βλακεία μου, να τελείωνε. Όχι περισσότερες, όπως έκανα. Θεώρησα εντελώς τιποτένια την κατάσταση και δεν ασχολήθηκα με το να μου θέσω όρια. Αν κι ένας λόγος που το έκανα αυτό είναι και το "χιούμορ" σου απέναντι μου, το οποίο ήταν επίσης επαναλαμβανόμενο, από ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο κι έπειτα. Απλά, δε βρίσκω τον λόγο να σε νοιάξει (εδώ λες ότι τα θυμάσαι με λεπτομέρεια).
Όμως, αυτό δεν αναιρούν όλα τα άλλα που σου είπα. Από αλλού ξεκίνησε η κουβέντα και τη γύρισες εδώ.
Και, φυσικά, το "θεώρησα" το χρησιμοποιώ, γιατί δε θέλω να ακούγομαι απόλυτος.
designer94 designer94 31.1.2019 | 03:33
Δεν είχα σκοπο να πεταχτω σαν το ραπανακι στην συζήτηση αλλά μιας και αναφέρθηκε το όνομα μου ...
Είχα μια συζήτηση με την μαμά μου προχθές με αφορμή την συμπεριφέρα μια γνωστής μας
Που είναι κακός άνθρωπος, επειδή έκανε ότι κι εγώ, να υποθέσω;
designer94 designer94 31.1.2019 | 03:36
ω γαμώτο μισό το έστειλα χωρίς να τελειώσω
Κοίτα, designer, εγώ σου έχω πει ότι είσαι γλυκιά κοπέλα (με συγκεκριμένες αδυναμίες, που τις ξέρεις) και να μη στεναχωριέσαι χωρίς λόγο (αν και δε νομίζω ότι σε επηρεάσαμε) και να προσέχεις τις συναναστροφές σου, γιατί κάποιοι είναι κάπως (δεν απευθύνομαι απαραίτητα στον πάζλερ, δεν τον ξέρω).
Aταλάντη Aταλάντη 31.1.2019 | 03:39
Designer με λες ραπανάκι?
Έλα να ρίξουμε κανα καυγά να ξεχαστούν ατοί οι δύο.
Πώς τολμάς μωρή άξεστη????
designer94 designer94 31.1.2019 | 03:39
και μετά συζητήσαμε γενικά για την συμπεριφορά των ανθρώπων ...μερικές φορές κάποιοι σε βγάζουν εκτός εαυτού. Την λέω λοιπόν δεν μπορώ θα πάω στους Βούδες* να ηρεμήσω. Γέλαγε … χα

Μετά από αυτά που διάβασα εδώ πέρα το σκέφτομαι σοβαρά.

Βούδες είναι εκείνοι οι μοναχοί που φοράνε πορτοκαλί μανδύες και διαολογίζονται όλοι μέρα.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 03:48
"(δεν απευθύνομαι στον puzzler, δεν τον ξέρω)".

Έτσι έπρεπε να το γράψεις. Το "απαραίτητα" είναι περιττό και δίνει άλλο νόημα.
Εγώ, παζλερ ξέρω τι νόημα ήθελα να δώσω, δε θα μου πεις εσύ.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 05:11
Θα σου πω γιατί αναφέρεσαι σ' εμένα και βγαίνει το νόημα πως πιθανώς είμαι κι εγώ κακή συναναστροφή. Αν εννοείς κάτι τέτοιο πες το ξεκάθαρα. Αν όχι, πάλι φρόντισε τη διατύπωσή σου για να μην μένουν πράγματα που με αφορούν να αιωρούνται. Όπως είπες, δεν με γνωρίζεις για να μπορείς να έχεις τέτοια γνώμη για εμένα...
Αυτό που είπα είναι ξεκάθαρο: δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν είσαι ή όχι κακή συναναστροφή για εκείνη, γιατί δε σε ξέρω. Δεν λέω ότι όντως είσαι. Μπορεί όμως και να είσαι. Δηλαδή, πώς αλλιώς να το πω;

Κάθομαι κι ασχολούμαι με άτομο που δεν καταλαβαίνει τη διαφορά μεταξύ του να μην είσαι απόλυτος και του να μην είσαι ξεκάθαρος. Και πάω και του εξηγώ για τις passive-aggressive "πλάκες" που κάνει στο ίδιο άτομο και τι μπορεί αυτό να σημαίνει. Εντάξει, εγώ φταίω που ασχολήθηκα.
Ίσως δεν είσαι καν ενήλικας.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 06:20
Α ρε Σαβατζ… για να στηρίξεις τα λεγόμενά σου γελοιοποιείς την όποια συζήτηση. Ναι είμαι 5 :D :D Αν έχεις επιχειρήματα δεν χρειάζεται να καταφεύγεις σε τέτοιες μεθόδους, και για να νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις… προφανώς δεν έχεις.

Όπως το είπες και το είπα κι εγώ νωρίτερα… ας τελειώσει αυτή η συζήτηση, δεν έχει νόημα πια και νομίζω πως θα είναι καλύτερα και για τους δύο. Αν θες οπωσδήποτε να απαντήσεις κάτι, κάντο αλλά μην πετάξεις πάλι κανέναν περίεργο και με αναγκάσεις να απαντήσω ξανά...
designer94 designer94 31.1.2019 | 03:48
μωρήηη; Ποια είπες μωρή ρε ρε …ρε ραπανάκι! :D

:D
Aταλάντη Aταλάντη 31.1.2019 | 03:53
Έχε χάρη που πάω για ύπνο αλλιώς θα σε στόλιζα αναιδεστάτη.
Καληνύχτα γαιδούρα,καληνύχτα guys.
puzzler puzzler 31.1.2019 | 03:55
Καληνύχτα Αταλάντη :)
designer94 designer94 31.1.2019 | 03:56
Καληνύχτα :3
avatar ΠενθεΣίλεια 31.1.2019 | 01:07
Σε ένα άλλο σύμπαν μπορεί να συμβεί.

Εγώ δεν είμαι πάντα ευγενική. Ιδιαίτερα όταν ο άλλος την ευγένεια την εκλαμβάνει ως αδυναμία, εισπράττει αντίστοιχη συμπεριφορά.
designer94 designer94 31.1.2019 | 02:19
Ναι πράγματι ωραία θα ήταν αλλά δυστυχώς στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Πολλοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται την ευγένεια των άλλων ή το θεωρούν αδυναμία. Επίσης πολλές φορές οι υπερβολικά ευγενικοί άνθρωποι δεν μπορούν να πουν όχι ή ακόμα και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.ΟΚ,αυτό που λέω τώρα δεν είναι χαρακτηριστικό όλων των ευγενικών ανθρώπων...
Προσωπικά θα ήθελα και εγώ να είμαι ευγενική όσο πρέπει με μέτρο γιατί κάποιες φορές σκέφτομαι ότι αν είμαι ο πραγματικός μου εαυτός που δεν είναι πάντα ευγενικός οι άλλοι θα με κρίνουν αρνητικά. :/ Μιλάω για καταστάσεις που πρέπει να είμαι λίγο πιο αυστηρή να το πω έτσι όχι να γίνω απαραίτητα αγενής και χωρίς λόγο. Ακόμα και αν ο άλλος είναι αγενής δεν θέλω να ανταποδώσω με τον ίδιο τρόπο αλλά πιο διπλωματικά.

designer94 designer94 31.1.2019 | 03:46
Λοιπόν πραγματικά κρατιέμαι ….δεν ξέρω και εγώ πως κρατιέμαι. Γενικά θέλω να είμαι ζεν και ήρεμη και το προσπαθώ πολύ.
avatar Γιάννης 1990 31.1.2019 | 11:26
Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι άκρως αγενείς στις μέρες μας, κυρίως στον εργασιακό τομέα. Έτσι, πλέον φέρομαι όπως μου φέρονται!
Προηγούμενα 1 Επόμενα