ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2019 | 19:58

Τι θα γίνει ρε παιδια;

Λυστε μου απορια: Αν και αυτοι που ψαχνουν γυναικα γ οικογένεια,παιδια κτλ(δικα τους λογια)βαζουν το κριτήριο της εμφανισης πρωτο τοτε εμεις οι ασχημες παχουλες τι ελπίδες εχουμε;Ο αλλος γιος πολυτεκνης οικογένειας με ονειρο ζωης τα πολλα παιδια κτλ κ στα πρωτα μήνυματα μου το παιζε στο μικρο σπιτι στο λιβαδι,αρχισε γ την εμφάνισή(οκ του αρεσα δεν είναι αυτο),αλλα με απογοήτευσε.Οκ ρε γμτ ο καγκουρας που θελει να,γαμησει κοιταζει κιλα(γτ αυτο είναι αυτο π καιει κακα τα,ψέματα)κ εσυ ρε,φιλε μου;που μου θες πεντε παιδια κ καθε Κυριακη κατηχητικο ,θες μοντέλαρα; Δε τα βλέπω καλα τα πράγματα!Εμπρος λοιπον καλό μου ραφι!
5
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπον... οταν λες "εμεις οι παχουλες, οι ασχημες... " απωθεις τον κοσμο οχι γιατι εισαι "ασχημη ή παχουλη", αλλα κυριως γιατι δειχνεις βολεμενη πισω απο αυτο και βγαζεις αρνητικη ενεργεια.... Και σου μιλαει αντρας που στα 30 ημουν 97 κιλα και πλεον στα πενηντα φευγα είμαι 78. Για ολους υπαρχει ταιρι οταν ειναι σε θεση να το "μαγνητισουν", οπως και αν ειναι, οτι και αν ειναι αρκει να εχουν θετικη αυρα (το κυριοτερο απο ολα), αλλά και θεληση να βελτιωνονται!Και ναι η εξωτερικη εμφανιση ειναι επισης προσον... Τουλαχιστον στα βασικα και ολες και ολοι κατι μπορουμε να κανουμε για να τη βελτιωνουμε με εξαιρεση ανθρωπους με ακραια ορμονικα προβληματα... Οποτε αντι να γκρινιαζεις και να μιζεριαζεις, κανε κατι!
Δηλαδή εσύ δεν κοιτάς καθόλου εμφάνιση; Στραβοι, κουτσοί, στον Αγιο Παντελεήμονα;Και δηλαδή αν κάποιος είναι θρήσκος και θέλει οικογένεια πρέπει ντε και καλά να την κάνει με κάποια που δεν είναι του γούστου του; (και δε χρειάζεται να είναι τα κιλά σου το πρόβλημα, οι ανασφάλειες είναι πιο ξενερωτικές για κάποιους και φαίνονται πολύ περισσότερο απ'οτι νομίζεις)
τώρα που το ξαναδιάβασα κάτι λίγο κατάλαβα... Λοιπόν άκου να σου πω...αυτά τα περί εμφάνισης ότι δεν παίζει ρόλο κ.τ.λ είναι μπούρδες. Επίσης κάποιος που κοιτάει ΚΑΙ την εμφάνιση δεν σημαίνει ότι είναι ρηχός ή ότι θέλει μόνο να γ@μήσει. Οι άνθρωποι Είμαστε προγραμματισμένοι κατά κάποιον τρόπο ώστε να μας αρέσουν ΥΓΙΕΙΣ πρώτα απ'όλα άνθρωποι και περιποιημένοι με προσεγμένη εμφάνιση. Δεν υπάρχει άσχημος άνρθωπος και μην βλέπεις έτσι τον εαυτό σου γιατί έτσι θα σε βλέπουν και οι άλλοι.
Στεναχωριέμαι όταν διαβάζω κάτι τέτοια εδώ πέρα. Τα κιλά είναι κάτι που αλλάζουν, αν θέλεις εσύ πρώτα να τα αλλαξεις. Για φαντάσου όμως να είχες παραμορφώσεις, ή κάποια δερματική πάθηση, τι θα έκανες. Τέλος πάντων, σημασία δεν έχουν όλα αυτά, αν τα έχεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και ξέρεις τί ζητάς και τί αξιζεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ