ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2019 | 02:29

...........

Χθες στο γυμναστηριο ητανε και καποιος που τον εβλεπα πρωτη φορα και με κοιταζε. Μου μιλησε λιγο. Με ρωτησε τι ωρα πηγαινω. Του ειπα παντα πρωι, γυρω στις 10 αφου το μεσημερι παω για δουλεια. Ειπε οτι αυτος κοιμαται τα πρωινα γιατι του αρεσει ο υπνος και γυμναζεται το βραδυ. Και οτι πρωτη φορα πηγε πρωι γιατι νωριτερα ειχε ραντεβου με οδοντιατρο. Μου ειπε να βγουμε καμια μερα και αρνηθηκα. Με κοιταζε ολη την ωρα. Σημερα το πρωι πηγα στην ωρα μου. Ηταν εκει πριν απο μενα. Πηγα στο ποδηλατο και ηρθε και αυτος στο διπλανο. Ελεγε ποτε θα βγουμε, φαινεσαι καλη κοπελα. Με ενοχλησε απιστευτα που ενω του ειχα πει την προηγουμενη μερα οτι δεν θελω, ειχε παει και με περιμενε για να μου την πεσει. Τι ηθελα και του ειπα την ωρα που παω... Μετα κατεβασε μουτρα, αλλα εξακολουθουσε να κοιταζει. Με ενοχλουσε ακομα και ο τροπος που κοιταζε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Κακο δεν το βρισκω.... Αν δεν το εκανε μπορει και να εγραφες εδω οτι τα παρατησε με το πρωτο οχι και δεν προσπαθει....ολα σχετικα ειναι!!! αμα σου αρεσε τωρα θα ησουν καταχαρουμενη!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ