ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2019 | 00:39

Διατροφή

Έχω δύο παιδιά ένα γιο και μια κόρη τα οποία είναι ενήλικα και σπουδάζουν. Όντας χωρισμένος τους δίνω διατροφή και τους καλύπτω πολλά έξοδα. Όμως μετά από παράλογες απαιτήσεις και κάκιστη συμπεριφορά τους προς εμένα σκοπεύω να διακόψω την διατροφή και τις υποχρεώσεις μου προς αυτά καθώς έχω πάρει χαμπάρι πως η πρώην γυναίκα μου κάνει ζωή και κότα ενώ εγώ έχω λιώσει στην δουλειά και την πίεση με το να είμαι μόνιμα στενά οικονομικά και από την άλλη να δέχομαι ύβρεις και απαξίωση. Τα κορόιδα πέθαναν ώρα να πιάσουν δουλειά μερικοί και άλλοι να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Βάσει νομοθεσίας, εφόσον έχει επιδικαστεί και οριστεί διατροφή είστε υποχρεωμένος να την καταβάλετε εφόσον τα παιδιά είναι ναι μεν ενήλικα, σπουδάζουν δε. Όταν τελειώσουν με τις σπουδές τους, τότε και σταματά η οικονομική σας υποχρέωση απέναντί τους, καθώς πλέον είναι σε θέση να βιοπορίζονται μόνα τους.Στο δια ταύτα, κοιτάξτε να δείτε τί μπορεί να σωθεί από την προβληματική, όπως την παρουσιάζετε, σχέση σας με τα παιδιά σας και αφήστε στην άκρη το τί κάνει η πρώην σύντροφός σας. Δεν μου είναι ξεκάθαρο από που λαμβάνετε ύβρεις και απαξίωση, αλλά αν είναι από την μεριά της πρώην συζύγου σας, αυτό λίγο σας ενδιαφέρει και ακόμη λιγότερο σας αφορά και αν ασχολείστε με το τι λέει και κάνει, κακώς ασχολείστε. Εσείς παραμένετε πατέρας των παιδιών, με ότι υποχρεώσεις και δικαιώματα σας δίνει αυτή η θέση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ