ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2019 | 11:44

ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ

Είμαι 30 χρόνων , δουλεύω από τα 19 μου που τελείωσα το στρατό.Έχω αλλάξει 5 εταιρίες , δυο κλάδους.Έχω κάνει 2 "σοβαρές" σχέσεις στην ζωή μου.Η μια με απάτησε...Έχω κάνει σεξ παντού, εχω κάνει one night stand, έχω κάνει ερωτά με milf, έχω φασκιώσει και κάνει σεξ με αρκετά κορίτσια ( δεν το λεω για μαγκια )Εχω κάνει ταξίδια λόγω δουλειάς σε ολη την Ελλάδα,Έχω μιλήσει με πάρα πολύ κόσμο διάφορων κουλτούρων Έχω πάει διακοπές σε όμορφα μέρηΈχω ζήσει τη φτωχιά και την λίγο καλύτερη κατάσταση.Έχω ζήσει 2 βάρια τροχαία και βγήκα χωρίς γρατζουνιάΈχω κάνει πολλά.... και πιθανόν άλλοι να έχουν κάνει περισσότεραΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΟΣΜΟ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ ΩΡΙΜΟΥ..... ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ....Πολλοί με το μανδύα του γνωστή και του έξυπνου δίνουν και συμβουλές για το πως διάλεξαν ακόμα και τη γυναικά που παντρεύτηκαν, δεν κάνουν πουθενά λάθος, έχουμε έναν ειδικά εδώ στη δουλειά που πραγματικά στα 35 του νομίζει ότι ξέρει τα πάντα.... τα πάντα όμως δεν μπορείς να πεις καν τη γνώμη σου για κάτι αυτός θα ξέρει κάτι παραπάνω και δεν θα σου πει τη γνώμη του απλά, θα σου πει με ύφος ότι δεν ξέρεις.... Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Charles Bukowski .
11
 
 
 
 
σχόλια
Κι αυτο εδώ το κατεβατο που γράφεις τι είναι;το βιογραφικό σου;Σορυ κιόλας αλλά κι εσύ μούρη πουλάς, αλλιώς θα έγραφες όλα αυτά.Καλό είναι να μην κάνουμε αυτά που καταδικάζουμε.Όσο ζούμε μαθαίνουμε.Για ένα να είσαι σίγουρος ότι ηλικία και να γράψει το κοντέρ όταν φύγουμε από αυτό τον κόσμο κανεις μας δεν θα τα έχει μάθει όλα γιατί πολύ απλά η γνώση είναι ανεξάντλητη (και η θεωρητική και η πρακτική).
Ξέρεις πολλά πράγματα και ήθελες να τα μάθεις, να είσαι ταπεινός ναι αλλά όχι χωρίς αυτοεκτίμηση. Σε όλους τους τομείς της ζωής, σκοπός δεν είναι μόνο η κατάκτηση της γνώσης, αλλά και η αγάπη που θα βάλεις σ αυτό που κάνεις. Μόνο έτσι νιώθουμε πλήρεις. Να αγαπάς περισσότερο και να σκέφτεσαι λιγότερο και όλα θα πάνε καλά!
Πολύ φοβάμαι ότι η εξομολόγηση δεν γράφτηκε για το συμπέρασμα, αλλά για να μας πεις τι έχεις κάνει. Για το τελευταίο δε μου καίγεται καρφί και αδιαφορώ πλήρως, αλλά σε ένα ευρύτερο πλαίσιο μπορώ να σου πω ότι οι εμπειρίες ζωής δεν αποκτώνται από μερικά ''φασκιώματα'' ή σεξ με milfs, μα από τα ουσιαστικά προβλήματα τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.
Αν ηθελε να πουλησει ιστορια θα μας ελεγε και ποιος ειναι..... απλα θελει να σου πει οτι και αυτος εχει κανει πραγματα αλλα δεν το λεει και δεν το παιζει γνωστης.... θελει να σου πει οτι παιζει να χει κανει παραπανω απο τον παντογνωστη στη δουλεια του και ομως ακουει τον αλλο και του τη σπαει
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν μου λέει τίποτα το γεγονός ότι γράφει ανώνυμα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πουλαει μούρη. Τα φασκιωματα και τα κρεβάτια είναι οι εμπειρίες του.Δεν τα θεωρώ κατορθώματα.
Όλοι το παίζουνε επιστήμονες και προφεσορες, image με πλαστικό χρήμα, λουσατα αμάξια με γραμμάτια για να μασάει ο κόσμος, όλοι έχουνε φυ..... σει τα καλυτερα γκομενακια, μπλα μπλα μπλα μπλα. Αδύναμοι χαρακτήρες, ανθρωπάκια θα έλεγα που στη πρώτη στραβή, ζητάνε βοήθεια από το καθένα. Πως γίνεται ολοι αυτοί που το παίζουνε κάτι στη πρώτη αναποδιά, γίνονται κολαουζοι και τσιμπουρια σε κάποιον που δεν έχει αμάξι και ρούχα α διαλογής, για λυπητερες. Με λίγα λόγια το μυνημα που ήθελα να περάσω είναι, αφήστε λίγο τα εφφε και τη μαγκομανια, χαλαρώστε λιγάκι, ρίξτε λίγο εγωισμό και αλαζονεία, δε κάνει κακό.
Μίλα μας λίγο πιο αναλυτικά για το ότι έχεις φασκιώσει πολλά κορίτσια, έχει κάποιο ενδιαφέρον. Μόνο με κορίτσια λειτουργεί η τεχνική; Με τις milf δεν λειτουργεί; Με αυτές κάνεις μόνο έρωτα;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ