ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2019 | 17:57

Είμαι ομοφυλόφιλη η όχι;;

Καλησπέρα..είμαι 27 χρόνων και έδω μαι μέρες μου έχει μπει η ιδέα στο μυαλό μήπως είμαι ομοφυλόφιλη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι ακόμα..σαφώς έχω κάνει σχέσεις με αγόρια και σαφώς περνούσα μια Χαρα δεν είχα φαντασίωση με γυναίκες ποτέ αλλά το αν βλέπεις ερωτικες ταινίες με γυναίκες αυτό σε κάνει ομοφυλόφιλη;,έχω μπερδευτεί αυτό το καιρό είμαι εκτως σχέσης εδώ και 2 χρόνια είχα περιπέτειες σαφώς και έχω φλερτ αλλά δε με ενδιαφέρει κάποιος αντρας αλλά ούτε και γυναίκα..με φοβίζει όλο αυτό τι μπορεί να συμβαίνει ,,είμαι απόμακρη από σχέσεις γιατί σε θέλω τη δέσμευση βαριέμαι εύκολα και δε ξέρω το γιατί..παίζει ρόλο αυτό σε όλη τη σκέψη μου;;ευχαριστώ εκ τον προτέρων
4
 
 
 
 
σχόλια
Άσε τις τσόντες, γιατί η παρακολούθηση σεξ"ανάβει" εξίσου άντρες και γυναίκες όλων των σεξουαλικών προσανατολισμών, ασχέτως του φύλου των ηθοποιών. Το αν είσαι ομοφυλόφιλη ή bisexual ή κάτι άλλο, δε θα το μάθεις εδώ. Ψαξου και πειραματισου και μη βάζεις ντε και καλά σε κουτί τον εαυτό σου.
Σύμφωνα με έρευνες οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν αυτό το είδος σε ερωτικές ταινίες.Σύμφωνα με έρευνες πάλι οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι ομοφυλόφιλες.Αποτελεί μειοψηφία.
Περασα τη φαση σου πριν 3 χρονια..Στα 23 μου.Το θεμα ειναι ποσο διατεθειμενη εισαι να το ανακαλυψεις ολο αυτο. Και ποσο ανοιχτομυαλα μπορεις να πραξεις. Η σεξουαλικοτητα του ανθρωπου ειναι αβυσσος. Μην αναλωνεσαι σε ταμπελες. Και κανε οτι ζηταει η ψυχουλα σου. Ισως ανακαλυψεις ενα κομματι του εαυτου σου που μεχρι τωρα δε γνωριζες. Προυποθετει να βρεις και το καταλληλο ατομο που θα σε αντιμετωπισει με υπομονη και σεβασμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ