ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2019 | 05:22

Δυστυχώς

Χάρισα την πρώτη μου φορά σε λάθος άνθρωπο. Νιώθω κακοποιημένη από τον εαυτό μου. Πώς το ξεπερνάω; Συμβουλές ;
3
 
 
 
 
σχόλια
Η πρώτη φορά είναι σημαντική. Δεν είναι όμως και κανένα συνταρακτικό γεγονός. Μην το βλέπεις έτσι και μην σκέφτεσαι ότι θα έπρεπε οπωσδήποτε να είναι όλα ιδανικά. Στην πραγματικότητα για τους περισσότερους ανθρώπους δεν είναι όλα τέλεια την πρώτη φορά.Δεν είναι απαραίτητα με κάποιον που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου δυστυχώς. Ούτε είναι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι ... Όλοι οι άνθρωποι περνάνε από αυτό το στάδιο. Δεν είσαι η μόνη που νιώθεις έτσι. Επίσης όλοι κάνουμε λάθος επιλογές. Είναι και αυτό μέσα στην ζωή. Με ψυχραιμία αντιμετωπίζεις τις συνέπειες.Μαθαινεις από τα λάθη σου είσαι πιο προσεκτική την επόμενη φορά και κατά συνέπεια θα έχεις μια καλύτερη εμπειρία. :)
Παιδιά μία επισήμανση αν γίνεται γιατί τις λέξεις που χρησιμοποιείτε!! "παρακάτω" αντί για αυτό και καλύτερα για να δώσεις και μία θετική ώθηση στην ψυχολογία της κοπέλας πες καλύτερα προχωράς μπροστά, η αλήθεια το "παρά" χρησιμοποιείται αρνητικά στις μέρες μας ΚΥΡΙΩΣ δε για τα σκουπίδια που πάνε όντως παρακάτω! Βγες έξω και περπάτα να σε λούσει κρύος αέρας να μην πάθεις κανένα σοκ!! Γυμναστική και κάνε παρέες και όσο μπορείς μην λες τι νιώθεις για να μην σε πάρει "ΠΑΡΑΚΑΤΩ"