ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2019 | 10:52

Από την άλλη πλευρά

Ωραίο το χιόνι δεν αντιλέγω ...Αλλά ρε παιδιά σκεφτείτε και εμάς τους ντελιβεράδες...Γιατί παραγγέλνετε καφέ ντελίβερι ; Νομίζετε εύκολο είναι;
9
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν σου αρεσει αλλαξε επαγγελμα. Εδω μας λες οτι δεν θες να δουλεψεις δηλαδη. Αν σε ενοχλουν οι συνθηκες δουλειας τοτε καντε σωματειο και πηγαιντε στο αφεντικο αντι να κατηγορειτε τους πελατες που σας πληρωνουν.
Φυσικα,γιατι ολοι ξερουμε οτι ο ντελιβερας δουλευει απο χομπι, οτι υπαρχουν απειρες δουλειες στην ελλαδα και μπορει ο καθενας να παραιτηθει οποια στιγμη θελει και θα τον περιμενουν ηδη ισα με 30 αλλες δουλειες με γαμω τις εργασιακες συνθηκες....πανεξυπνος εισαι τρομαρα σου. Επισης δε τους πληρωνει ο πελατης,ο εργοδοτης τους πληρωνει,ο πελατης απλα θελει το φαι του γρηγορα στη πορτα του no matter what ,γι αυτο μη νομιζεις οτι εχεις καποια εξουσια πανω στον εκαστοτε ντελιβερα. Το οτι καποιοι εργοδοτες ειναι απλα μαλακες και βαζουν σε κινδυνο τη ζωη των υπαλλοιλων ξεροντας οτι εχουν αναγκη απο δουλεια δε θα πρεπει να κανει και ολους εμας τους υπολοιπους μαλακες...
Ειναι μια η αλλη το θεμα.Ο ενας θα πει "ναι εχετε δικιο", ο αλλος θα πει "αυτη ειναι η εργασια σας, αρα αυτο πρεπει να κανετε".Σαφεστατα ειναι μια δουλεια με συνεχεις κινδυνους και θελει προσοχη. Ειναι στο χερι του αφεντικου αν θα κανει delivery αυτες τις μερες με χιονι η οχι.Εφοσον λοιπον δεν ειναι στο χερι σας, απλα οδηγειται προσεκτικα, και ας κανουν ολοι υπομονη (αφεντικο, πελατες) οσον αφορα τον απαιτουμενο χρονο.
Δεν πάει έτσι. Ο εργοδότης είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την ασφάλεια των εργαζομένων του και να διαμορφώσει τις συνθήκες ώστε να μην έχουμε ατυχήματα. Ας τα πάει λοιπόν ο ίδιος με το χιόνι, αν θέλει.
εντάξει τραβάτε λούκι το ξέρω απο πρώτο χέρι, εγώ προσωπικά δεν τα άφηνα τα παιδιά με βροχή και χιόνι να βγουν μόνο το αυτοκίνητο έβγαινε και ας πήγαιναν μόνο τα πιο επείγοντα δέματα. Αλλα απο την άλλη αν δεν παράγγελνε ο κόσμος δεν θα είχατε και δουλειά.. σήμερα δεν θα έπεφτε μεροκάματο, δηλαδή. Γιατί σιγά μην σε πληρώσει ο άλλος να κάθεσαι θα σε στείλει σπίτι, ρεπό αν δεν έχει δουλειά.Όποτε κουράγιο και προσοχή στον πάγο!
Στη Γερμανία τον χειμώνα στο κρύο κυκλοφορούν οι ντελιβεράδες με μικρού κυβισμού αυτοκίνητα, πχ σμαρτάκια. Όταν λέω κρύο δεν εννοώ με -15, αλλά με κάτω από 10 βαθμούς. Δύσκολο βέβαια αλλά πολύ πρακτικό για τα παιδιά που κυκλοφορούν όλη τη μέρα έξω. Ασύμφορο βέβαια, το ξέρω αλλά θα γλιτώναμε πολλά ατυχήματα και πνευμονίες.
Μιλάμε όμως για μια χώρα που είναι συνηθισμένη,σε κρύες μέρες και ακόμα να πέφτει χιόνι , οπότε είναι πολυ περισσότερο προετοιμασμένοι για τέτοια φαινόμενα. Μην μιλήσω για τη διαφορά ποιότητας των δρόμων. Επίσης μιλάμε για εργοδότες που στην Ελλάδα λένε στο ντελίβερι ¨να τρέξουν, να προλάβουν¨σιγά μην υπάρχει φροντίδα να υπάρχει αυτοκινητάκι για τέτοιες περιπτώσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ