ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2018 | 11:18

Αυτα απο μενα

Να σας πω μια σκεψη που με αγχωνει?να μεινω μόνη μου..βλεπω οτι τα πράγματα ειναι πολυ απαγοητευτικα εκει εξω..δεν υπάρχουν άνθρωποι σοβαροι να κάνεις μια αξιοπρεπή σχεση και να σε ερωτευτουν να αγαπιεστε να κανετε πραγματα μαζι..ολα έχουν γινει εφήμερα και ετσι κατανταω να ειμαι μεσα σε ενα σπίτι κλεισμενη στον εαυτο μου και μην μπορώντας τα διαχειριστώ τις εξελίξεις στη ζωη μου. Δε θα παινεψω τον εαυτό μου για κατι.απλα θα πω οτι αξιζω πολλα . Η εμφανιση και λοιπα ειναι τετριμμένα πράγματα.. ομως Σύμφωνα με το τι μου λένε "μετραω" και σαν χαρακτηρας και σαν ομορφια. Τι ειναι αυτο ομως που με κανει να μην εχω και εγω σε Αυτη την ηλικια (34) εναν άνθρωπο δικο μου? Και για να σας προλαβω και ραντεβου βγαινω και προσπαθώ.. παλι πριν κανενα μηνα γνωρισα ενα παιδι . Βγηκαμε και περα σαμε ωραια και το πήγε κατευθείαν στο σεξουαλικό.του ειπα οτι δεν θελω να τον χαραμίσω για ενα σεξ και εκείνος απομακρυνθηκε λέγοντας μου οτι δεν ειναι κανενα παιδακι να περιμένει. Ε ξενέρωσα.. καμια συμβουλη βρε παιδια για το πως να διευρυνω το κυκλο μου? Και το σημαντικό να συναναστρέφομαι καλα άτομα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υποτιμάς τόσο το σεξ. Κατά την δική μου άποψη είναι το Α και το Ω σε μια σχέση ... Και πες ότι δεν το ζητούσε τον γνώριζες περισσότερο κάνατε σχέση και το σεξ ήταν διάρκειας ενός λεπτού π.χ. μετά τι; Θα είχες παράπονο ότι δεν κάνει καλό σεξ; Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν την ίδια άνεση με το σεξ, όμως καλό θα ήταν, να ψάξεις λίγο και να διαβάσεις για τις ευεργετικές του ιδιότητες θα σε βοηθήσει λίγο....
Μα η εξομολογούμενη ακόμη δεν τον γνώρισε και ο άλλος κατευθείαν στο κρεβάτι; Ποια σχέση υφίσταται όταν είναι ακόμη αρχή;Είμαστε αρχικά που γνωρίζει ο εις τον άλλον. Φυσικά θα ξενερώσει και θα νιώσει ότι τη βλέπει ως κομμάτι κρέας. Μπορούσα κάλλιστα να την έγραφα εγώ αυτή την εξομολόγηση γιατί τις ίδιες σκέψεις έχω.
One... Two... One... Two... Three... Μετράω στην εμφανισηΜα και στον χαρακτηραΜα όλοι με παρατησανΔε θα σας πω τι πήρα... (3)Γνωρίστηκα μ' ένα παιδιΜπορούσα να τολμησωΓια σεξ, όμως, δε θέλησα Να τόνε χαραμισωΤι φταιει, λιφο, πείτε μου! Εσάς όλους ρωταωΒρε μήπως όσο νομιζαΣτ' αλήθεια δε μετράω;........Τα εχασα στο μετρημαΤ' αυγά και τα πασχαλιαΚαι γράφω εξομολογησηΚι αυτή μου βγηκε χάλια...(Γκντουπ... Γκντουπ... <---- κεφάλι στον τοίχο)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ