ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2018 | 18:34

Τα κατορθώματα σου.

Σε περίμενα δευτερόλεπτα,λεπτά,ώρες,μήνες,χρόνια μα ποτέ δεν εμφανίστηκες μου έχει μείνει μια πικρία που έγιναν όλα έτσι απλά.Μια τόσο εύκολη διαγραφή για σένα γιατί να μη γίνει και για μένα έτσι.Όλα ένα αναπάντητο γιατί.Όχι άλλο πόνο λέω μέσα μου και το κρύβω τόσο καλά και να μη βγει πάρα έξω.Σε όλους δηλώνω ότι είμαι καλά και αυτό επειδή θα με ρωτήσουν το γιατί και τι θα τους πω από τη στιγμή που δεν έχω καμία απάντηση να δώσω.Με άφησες χωρίς καμία εξήγηση χωρίς τίποτα και τώρα το θέμα είναι από εδώ και πέρα πως προχωράω δειλά.Λέω να μαζέψω τα κομμάτια μου και να πάω σε άλλη παραλία όπου θα αγαπηθώ τόσο πολύ που θα τρομάξω.Θα'ναι σαν να μην υπάρχει και όλο αυτό γιατί οι πληγές από σένα είναι τόσο βαθιές που δε θα μπορέσω να πιστέψω τι μου συμβαίνει.Άντε μετά να πιστέψει άνθρωπος ξανά ότι υπάρχει και ότι αγαπήθηκε ξανά.Δε φταίει σε τίποτα η επόμενη.Σου εύχομαι να αγαπηθείς όπως σου αξίζει.Καλά λένε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχή και κατάρα ταυτόχρονα.Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους αυτούς που παλεύουν μέσα τους και είναι μόνοι και κάτι ξέρουν (είμαστε και πολλοί).
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε ένα θεωρητικό πλαίσιο, όλα είναι δυνατά υπό προϋποθέσεις: να ήταν μία κακή στιγμή, να ήταν μία κακή συγκυρία, να ήταν κάτι τυχαίο τέλος πάντων, το οποίο ''διορθώνεται'' και να μπορεί να γίνει μία νέα αρχή. Προσωπικά, η εμπειρία μου ενισχύει τη θεωρία του ''ξαναζεσταμένου φαγητού'', και όχι μόνο: η επιστροφή πολλάκις αναδεικνύει την ανασφάλειά μας να αναζητήσουμε κάτι καλύτερο από εκείνο που έχει ήδη τελειώσει.
Συμφωνώ και κατανοώ πλήρως τη ψυχολογία σου, αλλά δεν θαρρείς πως άδικα μαραζώνεις και χρόνια που λες πως υποφέρεις για κάτι που δεν αξίζει; Προσωπικά δεν μπορούσα να πιστέψω πως με τον πρώην μου θα χώριζα ποτέ. Στα δύσκολα όμως φάνηκε το ποιόν το καθενός και πόσο πραγματικά αγαπά και νοιάζεται το ταίρι του. Νιώθω τώρα λίγο καλύτερα που πέρασαν κοντά 8 μήνες. Σκέφτηκα πως αν με αγαπούσε αληθινά, δεν θα μου άφηνε το χέρι μέσα σε πένθος που βίωνα. Σκέψου πως αυτός/αυτή που αγαπά αληθινά κινεί γη και ουρανό και με καμία κυβέρνηση δεν αφήνει τον άνθρωπό του. Και τουλάχιστον δίνει μια εξήγηση βρε αδερφέ αν θέλει να χωρίσει, μιλάει, ξηγιέται στα χρόνια που ήταν μαζί με κάποιον άνθρωπο. Δεν τον διαγράφει μονοκονδυλιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ