ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2018 | 23:31

Άχρηστος

Έχω κύφωση και ψωριαση.Νιωθω ενα τίποτα και ότι είμαι ενα αποβρασμα της κοινωνίας. Δεν θα κάνω ποτέ τίποτα στη ζωή μου. Δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω το παθος μου για γυμναστική. Είμαι πραγματικά για λύπηση
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ με Bluesea. Με γυμναστική θα διορθωθεί πάρα πολύ η κύφωσή σου , άσε που θα αποτελείς παράδειγμα για όσους επόμενους μπορεί να αισθανθούν έτσι. Η ψωρίαση επίσης αντιμετωπίζεται και ως αυτοάνοσο, όσο λιγότερο αγχώνεσαι και μιζεριάζεις τόσο λιγότερο θα εκδηλώνεται και κοίτα να δεις που η γυμναστική μειώνει το άγχος! Γι αυτό ξεκόλλα και τράβα στο πλησιέστερο γυμναστήριο και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα νοιώθεις άλλος άνθρωπος!
Αν δεν εχει παει σε φυσιοθεπευτη ΔΕΝ πρεπει να αρχισει γυμναστικη απο μονος του εχοντας κυφωση, μπορει να παθει τρομερη ζημια. Ο φυσιοθεραπευτης θα του πει αν μπορει να γυμναστει και σε περιπρωση που μπορει πως να μεταβαλει καποιες ασκησεις(με κυφωση δεν μπορεις να κανεις με τον "τυπικο" τροπο καποιες πολυ βασικες ασκησεις χωρις να παθεις ζημια)
Την ψωρίαση εγώ την γνωρίζω ώς αυτοάνοσο και το γνωρίζω απο γιατρό και σαφώς και έχει πολλές εκφάνσεις. Αν όντως δεν ειναι, ζητώ συγγνώμη. Όσον αφορά την γυμναστική εννοούσα γενικής φύσεως για να τονωθεί ο οργανισμός και το μυοσκελετικό, όχι επικεντρωμενη στην κύφωση. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, θα πρεπει να ξεκινήσει απο ορθοπαιδικό, να παέι σε φυσιοθεραπευτη και να συνεχισει μετα με τις ασκήσεις που λάβει είτε σπίτι, είτε σε γυμναστήριο. Επίσης θέλω να πιστευω ότι οι γυμναστές που δουλευουν στα γυμναστήρια μπορούν να προτείνουν ασκήσεις κατάλληλες, που να μην επιβαρύνουν την κατάσταση, όπως κάνουν π.χ. για κήλες, για γόνατα, αποκατάσταση εγχειρήσεων κλπ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ