ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2018 | 12:24

Περιβάλον

Έχω περάσει σε μια σχολή υψηλού κύρους μέσω ειδικής κατηγορίας στις πανελλαδικές. Πιστεύω όμως ό,τι δεν ταιριάζω με τους υπόλοιπους φοιτητές. ΠΧ επιδή έχω τατουάζ με ρωτάνε όλοι κοροιδευτικα αν είμαι σεφ και γελάνε. Φαίνεται καλοπροαίρετο αλλά έχει αρχίσει να με ενοχλεί και επίσης κάποια άλλα πράγματα. Επίσης δε παρακολουθώ αρκετά επιδή δε μ αρέσει το περιβάλον και αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω στις εξετάσεις που πλησιάζουν μετά τις γιορτές αφού κανείς δε μου δίνει όλες τις σημειώσεις από την αρχή. Εσείς θα ξαναδίνατε για να περάσεται σε μια σχολή που να είναι πιο ταιριαστή στον χαρακτήρα μου, όπως σ ένα ΤΕΙ ας πούμε?Κοπέλα
7
 
 
 
 
σχόλια
Τα τατουάζ σου ορίζουν τον χαρακτήρα σου και τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό; Τα τατουάζ;;; Τι άλλο θα διαβάσουμε δωμέσα!!! Στερεοτυπικά μιλώντας λοιπόν και βάσει του, ανόητου κατ' εμέ, σκεπτικού σου, πέραν της μαγειρικής, μπορείς να γίνεις φυλακόβια, ναυτικός ή drug dealer. Και τέλος, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, πες χρυσό μου ότι τα βρήκες μπαστούνια στη σχολή κύρους, για να καταλαβαινόμαστε!
Καλέ τι λες! Πίστεψε σε σένα και γράψτους όλους εκεί που δεν πιάνει μελάνι! Όταν ο άνθρωπος έχει θέληση, όλα τα καταφέρνει και διαπρέπει κιόλας. Παρεπιπτόντως, οι πιο δημιουργικοί και έξυποι άνθρωποι που γνώρισα σε πανεπιστήμια και δουλειές ήταν αυτοί που ξεχώριζαν με κάποιο τρόπο από το σωρό. Σιγά μην αφήσεις τη σχολή για να πας σε ΤΕΙ επειδή σου λένε κάποιοι αηδίες. Εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!
Λέει ότι πέρασε μέσω ειδικής κατηγορίας, μπορεί π.χ. να είναι Έλλην/Ελληνίδα του εξωτερικού και δεν ξέρει και τόσο καλά Ελληνικά.—— Εγώ νομίζω πράγματα που πρέπει να σκεφτεί είναι αν του/της ταιριάζει η Σχολή, αν μπορεί αργότερα να εργαστεί σε αυτό που σπούδασε (δε μπορώ π.χ. να φανταστώ μεγάλη καριέρα δικηγόρο με τατουάζ στο λαιμό) και αν του/της αρέσει κάτι άλλο, είτε σε ΑΕΙ, είτε σε ΤΕΙ, είτε σε ΙΕΚ, ασχέτως τατουάζ.Τέλος, στη Σχολή και στα reality shows δεν πάμε (μόνο) για να κάνουμε φίλους· πάμε να παρακολουθήσουμε τα μαθήματα κανονικά. Είτε έχεις τατουάζ είτε όχι, είναι πάρα πολύ εκνευριστικό να δίνεις ολόκληρες σημειώσεις. Και το λέω εγώ που είχα δώσει σε δεκάδες άτομα και τώρα που το σκέφτομαι παραήμουν καλή.
Μην τον δικαιολογείς. Και ομογενής να 'ναι, όταν διαβάζω ότι περιμένει να πάρει τις σημειώσεις από τρίτα άτομα, δείχνει πόσο ανεύθυνος είναι. Ίσως λειτουργούσε με παρόμοιο τρόπο και στο σχολείο με αποτέλεσμα να μπερδεύει απλές λέξεις.