ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2018 | 19:48

Ε ναι.

Είναι μια συνάδερφος την λένε Άννα και πετάει πολλές φορές κακίες. Για παράδειγμα είπε σε μια καινούργια ότι έχει άσχημα θεόστραβα δόντια. Η καινούργια δεν μίλησε και είπα στην Άννα να προσέχει πως μιλάει και αυτή μου είπε ότι είναι ειλικρινής. Γίνομαι τούρμπο όταν ο κάθε λαλημένος βαφτίζει "ειλικρίνεια" το φαρμάκι που χύνει από την κατάμαυρη ψυχή του. Της είπα ότι θα είμαι κι εγώ "ειλικρινής" και πως είναι ηλίθια και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν σταυρώνει άντρα. Έγινε έξω φρενών. Δεν καταλαβαίνω γιατί, εγώ την αλήθεια της είπα. Αι στο διάολο με την βλαμμένη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η ειλικρίνεια νοείται ως έννοια κατά το μέτρο που μας αφορά κάτι: το να έρθω και να σου πω στο άσχετο ''Έχεις μεγάλη μύτη'', δεν είναι ειλικρίνεια, διότι αφορά σε κάτι που δεν είναι δική μου δουλειά. Αυτό είναι καφρίλα και όχι ειλικρίνεια.Ειλικρίνεια είναι να σου πω αυτό που με ενοχλεί και με ''αγγίζει'', όχι ο,τιδήποτε άλλο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ