ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2018 | 17:30

Ελεύθερη Σχέση

Είμαι 45 ετών, αρκετά καλοδιατηρημένη μπορώ να πω επειδή είμαι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και με ενδιαφέρει πολύ το σώμα και το πνεύμα μου, γιατί ο άνθρωπος είναι μια ολοκληρωμένη οντότητα μόνο όταν πορεύεται σώμα και πνεύμα χωρίς να διακρίνει ανάμεσα από τα δύο. Ασχολούμαι θεωρητικά με τη Φιλοσοφία του Ζεν, έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια, ενώ λόγω περιουσίας έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και μάθει και μιλήσει πολλές ξένες γλώσσες, σχεδόν όλες τις ομιλουμένες. Έπειτα από ένα ριζικό χωρισμό με έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερο μου (λόγω αποβίωσης του) μπήκα στη διαδικασία ελεύθερων σχέσεων με μικρότερους ηλικιακά άνδρες. Δυστυχώς όμως ο τελευταίος, ένας 22χρονος μου πήρε τα μυαλά λόγω του πνεύματος του. Εκεί που ερωτεύθηκα τολμώ να πω μετά από πολλές περιπέτειες στον βίον μου, αυτός πήγε με άλλη κοπέλα, γύρω στην ηλικία μου. Αυτό με τραυμάτισε και έκτοτε δεν ασχολούμαι παρά μόνον με την Επιστήμη και την Τέχνη μου. Ένα θέλω να πω, κάθε πράγμα στον καιρόν του και ο Κολιός τον Αύγουστο. Δηλαδή, ας τα φτιάχνουμε με παιδιά της ηλικίας μας και ιδίου επιπέδου και όχι με μικρότερους ηλικιακά και νοοτροπιακά. Έκανα λάθος, αλλά δεν έμεινα εκεί. Το ξεπέρασα. Αναζητώ τον γ-έρω μου. Να είστε όλες και όλοι καλά.
11
 
 
 
 
σχόλια
Τα έχεις κάνει αχταρμά όλα στο μυαλό σου: Από τη μία λες ''έκανα ελεύθερες σχέσεις'', από την άλλη λες ''να τα φτιάχνουμε''. Το να κάνεις ελεύθερη σχέση για σεξ και μόνο, δεν απαιτεί και πολλές προϋθέσεις πλην της ερωτικής χημείας. Απλά, οι ''ελεύθερες σχέσεις'' είναι και για δυνατούς παίκτες: να μην παρασυρθούν από συναισθήματα, γιατί εκεί χαλάει η σούπα. Επομένως, η παραίνεσή σου είναι απλά αυτονόητη και τίποτε περισσότερο.
Διογένη τι έπαθες; Διαγώνια διαβασες;Τον βίον μου, ριζικός χωρισμός λόγω αποβιωσης, η Επιστήμη και η Τέχνη μου, όλες οι ομιλούμενες γλώσσες, και το "πιες ντέρμπι ρεζιστανς", το κερασάκι της δημιουργικότητας στην τούρτα της δημιουργικής γραφής, ο γ-ερως! Chapeau και μόνο chapeau!
Τα είχα μ' έναν γέρονταΜα έληξε ο δεσμός μας Ήταν επειδή... πέθανε Κι επήλθε ο χωρισμός μας. Τα έφτιαξα με έναν νιοΤον γούσταρα τον μαύρο Μα απ' το πολύ το κερατοΘυμιζα μάλλον ταύρο. Άντρα συνομηλικοΓυρεύω να με παρειΟύτε μεγάλο, ούτε μικροΜα σαρανταπενταρη... Θυμιζει και περιστροφοΑχ, είμαι ερωτευμενηΚαι μόνο με την σκέψη τουΗ πυροβολημενη...
Δεν θα σε κατακρίνω για τα ερωτικά σου γούστα. Μια γερόντια. Μια πιπίνια. Δεν ζούμε στον μεσαίωνα εξάλλου. Ωστόσο με ξενερώνει η μίρλα σου τώρα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Δεν ήξερες ότι ο παππούς θα πεθάνει κι ο νέος θα στα φορέσει; Ας πρόσεχες με τις επιλογές σου. Κι εντάξει κούλαρε λίγο με το θέμα της μόρφωσης. Δείχνεις ψωνισμένη, ενώ είσαι γυμνάστρια. Δεν ανακάλυψες και την Αμερική.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ