ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.11.2018 | 13:09

Τι τραβαμε και εμεις

Χθες το βραδυ γυρνουσα απο εξοδο.Δεν ηταν πολυ αργα και ημουν σε κεντρικο δρομο με αυτοκινητα και σταση. Καθως προχωρουσα καταλαβα οτι καποιος με ακολουθει και οτι προχωραει σχεδον κολλητα μου. Γυρισα και τον κοιταξα επιμονα και στη συνεχεια αρχισα να περπαταω πιο γρηγορα για το σπιτι μου. Ενιωσα το χερι του στον ωμο μου και λιγο προς την πλατη.Γυρισα αποτομα και με ρωτησε αν θελω να παμε μια βολτα. Μου ειπε οτι ειμαι πολυ ομορφη. Ειμαι 22 και αυτος φαινοταν 60αρης σιγουρα, για να μην πω παραπανω...του ειπα ευχαριστω δεν θελω και τραβηχτηκα. Με το που τραβηχτηκα αρχισε να τρεχει απο πισω μου και να φωναζει μες στη μεση του δρομου ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Μπορει να ειχε πιει...τον ακουσαν δυο παιδια στη σταση και τον μαζεψαν οσο εγω πηγαινα γρηγορα προς το σπιτι. Ωρες ωρες παρακαλαω να ημουν αντρας και να γυρναω χωρις φοβο σπιτι μου...
6
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο απαίσιο πράγμα όλο αυτό. Αλλά διαφωνώ ότι είναι ασφαλές να είσαι άντρας. Πριν λίγα χρόνια στις 2 μισή το βράδυ αν είδα καλά δύο άντρες είχαν πιάσει έναν και κάτι του κάναν. Ντρέπομαι αλλά δεν έκανα τίποτα γιατί φοβήθηκα και είναι αρκετά σκοτεινοί οι δρόμοι εκεί γύρω και ήμουν ολομόναχη. Απλά έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να μη με δουν και μένα. Ακόμη και σήμερα αναρωτιέμαι αν το είδα όντως ή το φαντάστηκα ή τι ακριβώς είδα μέσα σε μισό δευτερόλεπτο. Έχουμε και χάλια φωτισμό στον δήμο μας και κάτι δρόμους τίγκα στ' αδιέξοδα... Θαύμα!
Έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι αν το ποσοστό των γυναικών που δεν καταγγέλλουν τις επιθέσεις εναντίον τους είναι μεγάλο, φανταστείτε πόσο είναι των αντρών.
Δεν έχω ιδέα. Σίγουρα όμως ζούμε σε μια κοινωνία που στιγματίζεται αυτός που δέχεται την βία και την παρενόχληση και αν είσαι άντρας, φαντάζομαι διπλή η ντροπή. Όταν λέμε ότι πρέπει να γίνει δουλειά με τον σεξισμο γύρω μας γιατί στην ουσία όλοι χάνουμε απ' αυτό. Πολλοί κοιτάνε τα μικροφέλη.Απλά ίσως διαφέρει ο λόγος της επίθεσης. Συνήθως στις γυναίκες πάει να γίνει ή γίνεται σεξουαλικη παρενόχληση και αυτό γίνεται παντού. Αλλά γενικά ο κόσμος δεν πάει καλά χωρίς να λέω ότι πήγαινε παλιότερα. Απλά τώρα το νιώθω στο πετσί μου έντονα.
Σε καταλαβαίνω. Μια λύση είναι μόλις πας σε ασφαλές σημείο να τηλεφωνήσεις στην αστυνομία. Εγώ είχα δει διάρρηξη (και προφανώς κλοπή) αυτοκινήτου, αλλά ήμουν πεζή με καροτσάκι με βρέφος, και προφανώς δεν είχα περιθώρια. Κάλεσα αστυνομία ένα τετράγωνο πιο πέρα, αλλά δεν έμαθα τελικά τι έγινε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ