ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2018 | 11:09

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΗΡΕΜΑ...

ΒΓΗΚΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑ ΚΑΤΙ 20ΑΧΡΟΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΤΙΒΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ... ΕΝΑ ΤΟΥΠΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝΕ.... ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΠΕ ΜΙΑ 20ΑΧΡΟΝΗ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK... ΓΕΛΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.... ΞΕΚΑΒΑΛΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ!!! ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
33
 
 
 
 
σχόλια
Ωραια, ναι. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, και; Επειδη δεν σου εκατσαν βγαζεις κακιες τωρα; Αν ησουν αντρας, θα ειχες επιλογες και δεν θα σε ενδιεφερε το στυλακι της καθε ανοητης. Γιατι; Γιατι απλα θα ειχες τρυπουλες που ηδη θα επαιζες μπαλα, θα ησουν χορτατος. Απο τη μια δεν ειστε αυτο που θα επρεπε να ειστε ως αντρες γενικα στη ζωη απο την αλλη καθεστε και μιζεριαζεστε-κλαιγεστε-γκινιαζετε σαν γυναικουλες. Πιστευεις οτι ενας αντρας που εχει επιτυχια γενικα στη ζωη του ως αντρας (δουλεια τσεπη υγεια εμφανιση στυλ συμπεριφορα) θα κατσε να ασχοληθει με αναλογες περιπτωσεις ή ακομα χειροτερα θα καθεται να βγαζει κακια για αυτες; Θα συνεχιζει απλα το δρομο του, την αποστολη του στη ζωη.ΥΓ: Δεν αναφερομαι στον συντακτη του ποστ. Με αφορμη το δικο του ποστ αναφερομαι σε ολους οσους κραζουν τις διαφορες κοπελες και απο την αλλη ειναι ανικανοι-ναυαγια σαν αντρες οι ιδιοι. Εχει γινει πολυ της μοδας τωρα τελευταια και εχω εκνευριστει να ακουω συνεχεια αυτου του στυλ κουβεντες. Γινετε αντρες εσεις πρωτα και ολα τα αλλα απλα δεν θα παιζουν κανενα ρολο, πιστεψτε με. Μη τα ριχνουμε στις γυναικες, εμεις τι κανουμε; Τι ειμαστε; Ποιος ειναι ο τροπος ζωης μας; Τι εχουμε κανει εως σημερα ως αντρες; Μηπως φταιει το οτι οι πιο πολλοι ειναι αμπαλοι-φοβικοι-γεματοι ανασφαλειες- γεματοι κομπλεξ-χωρις αυτοπεποιθηση-αποτυχημενοι-τεμπεληδες-χωρις τροπους και συμπεριφορα-χωρις να εχουν επενδυσει πανω τους σε στυλ ντυσιμο εμφανιση και σκανε οπως να ναι οτι να ναι;;; Μετα μας φταινε οι γυναικες...;
Αν δεν σε προσέβαλλαν και δεν ασχολήθηκαν μαζί σου, μην ασχολείσαι μαζί τους. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιέσαι.Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει όποιο ύφος θέλει αρκεί να μην ενοχλεί έμπρακτα τον διπλανό του.
Ναι ενώ εσύ έχεις ζήσει έναν παγκόσμιο και ένα εμφύλιο.Αν θέλετε να την πέφτετε στις πιτσιρίκες μάθετε πρώτα οτι αυτές επιλέγουν και όχι εσείς.
Mα επειδή είδε, γυρνάει από τα ταξίδια, και πέφτει το σαγόνι κάτω. Είναι αλήθεια ότι με το φλερτ δεν το'χουν ούτε οι Έλληνες, ούτε οι Ελληνίδες. Ή αν το ξεκινήσουν το πάνε μέσω Δερμιγκλάδων σε σημείο ένας από τους δύο να αναρωτιέται αν πρόκειται για φλερτ. Γενικώς πολλή ντροπή για φυσικά πράγματα.
Απ'ότι μας έχει πει κι αυτό το κάνει (καλεί call girls κλπ. μετανάστριες).Ωστόσο αυτό δεν είναι λύση ούτε για τους εδώ άντρες (πόσο μπορεί να δέσει μια σχέση που βασίζεται σε οικονομικούς όρους;), ούτε για τις εδώ γυναίκες (για να προτιμηθούν θα πρέπει να έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό/παραπάνω για τα οποία πλέον δεν είναι διατεθειμένες λόγω πολλών διαφορετικών παραγόντων).Πιάνουμε κοινωνικό φαινόμενο εδώ, όχι αστεία, αλλά το ξεπετάμε.
Οχι καραβαν δεν το κανω! Εχω σκοπο ομως να το κανω με γυναικες που δεν ειναι πορνες ή call girls κλπ! Βλεπεις θα εκμεταλλευτώ τις ομορφιές της Ελλάδας μας! Καταρχας σπουδαζω ακομα μηχανικος στα καραβια και ναι το φλερτ σε σχεση με το εξωτερικό ειναι μερα νυχτα! Μεχρι να μπαρκαρω πρωτη φορα νομιζα οτι παντου στον κοσμο ετσι ειναι το φλερτ με τις γυναίκες και εγω ειχα το προβλημα... Με το που ειδα τι παίζει τελικα δεν το εχω μονο εγω... Αλλα οπως λεει και η Καραβαν ειναι ολόκληρο κοινωνικό το προβλημα!
Να διευκρινίσω εδώ ότι δεν κρίνω κανένας για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Κι εφόσον έκανα λάθος για τα call girls, να με συγχωρείς. Θα σας πω ένα ανέκδοτο. Είμαι μια απλή, καθημερινή, απλούστατη γυναίκα (όσοι με έχουν γνωρίσει το ξέρουν). Δεν νιώθω να διαφέρω εμφανισιακά. Νιώθω μια χαρά με τον εαυτό μου, αλλά δεν σταματάει κι η κίνηση να με χαζέψει! Βεβαια τα πιο πρόστυχα πεσίματα τα έχω λάβει φορώντας καλυπτικά ρούχα και σοβαρό στυλ, δεν υπάρχει λογική.Λοιπόν βρίσκομαι κάποια στιγμή μόνη σε καφετέρια σε μυστηριώδη χώρα του εξωτερικού. Έχω παραγγείλει και περιμένω τον άντρα μου από μια δουλειά (δεν έχω παραγγείλει για κείνον επειδή κρυώνει αλλιώς ο καφές, σκοπεύω να παραγγείλω μόλις έρθει). Τα καθίσματα είναι με τέτοιο τρόπο διατεταγμένα ώστε δεν υπάρχει "ομαδούλα" γύρω από ένα τραπέζι, είναι σαν να είναι σειριακά, με τάβλες. Ευειδής ξένος με πλησιάζει με καφέ στο χέρι και ρωτάει ευγενικά αν μπορεί να καθίσει δίπλα μου. Του απαντώ φυσικά (δεν υπάρχει ουδεμία υπόνοια πεσίματος, και δη άτσαλου). Κατόπιν προσπαθεί να μου πιάσει την κουβέντα με μάλλον χαριτωμένο τρόπο (με περνάει για Ισπανίδα, πώς και ήρθα από τα μέρης τους, ωραία τα φωνήεντα στη γλώσσα κλπ.)Απαντώ χωρίς πλάτειασμα και αναφέρω ότι πράγματι, κι ο άντρας μου όταν μιλάει το ίδιο του λένε. Μάλιστα ίσως το διαπιστώσει μόλις έρθει στο κατάστημα ο ίδιος. Ο ευγενής άγνωστος λαμβάνει το μήνυμα (που είναι άλλωστε η απόλυτη αλήθεια) και ολοκληρώνει κάπως συνοπτικότερα τον καφέ του από ότι υπολόγιζε. Με χαιρετά, τον χαιρετώ, όλα κουλ. Εξυπακούεται ότι δεν έχουμε ανταλλάξει τίποτα.Δεν χρειάζεται ούτε κάτι σπουδαίο για να προσεγγιστούν οι άνθρωποι, ούτε είναι απαραίτητο να καταλήγουν τα πράγματα σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Let it flow.
Α γεια σου Καραβάν.Εκεί είναι ακριβώς το θέμα. Κουβέντα με κάποιον άγνωστο, ο οποίος προφανώς επιδίωκε κάτι παραπάνω, αλλά μόλις βγήκε το άντρας έφυγε, και όλοι κομπλέ.Η μεγάλη διαφορά από το να πάει κάποιος να ζητήσει να καθίσει δίπλα, η άλλη να το ζυγίσει πάνω κάτω λες και είναι αρρωστημένο άλογο, και μετά αν πάει να της πιάσει κουβέντα να χαλιεται η άλλη.
Κοίτα να δεις Simo, κι ελεύθερη να ήμουν, εφόσον ο άλλος είναι ευγενικός ευγενικά θα τον απορρίψω εφόσον δεν ενδιαφέρομαι. Δεν χρωστάει κανένας σε κανέναν καφρίλες. Φυσικά επειδή προσεγγίζει ευγενικά δεν σημαίνει ούτε ότι θα προκύψει γνωριμία, ή ότι κι αν τυχόν προκύψει γνωριμία θα πάει απαραιτήτως στο ερωτικό. Τον άντρα μου τον ανέφερα επειδή ήταν η απόλυτη αλήθεια. Όχι για να βρω προσχηματικό τρόπο να τον κόψω τον άλλο κύριο. Αυτόν περίμενα, κι αν ερχόταν θα έπρεπε να προετοιμαστεί να του παραχωρήσει την θέση, γιατί με τον άντρα μου ήθελα να κάτσω να μιλήσουμε και να πιούμε τον καφέ, όχι με τον άγνωστο. Αν λοιπόν η κουβέντα πήγαινε έτσι και δεν είχε αναφερθεί ο άντρας μου, θα έβαζα μέσα στην κουβέντα κάτι που θα δήλωνε εμμέσως πλην σαφώς ότι πέραν μιας φιλικής κουβέντας δεν θα προχωρήσει το πράγμα σε κάτι άλλο. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να προσβάλλω, ούτε να τρομάξω (σε δημόσιο χώρο είμαστε και εγώ κρατώ τα προσωπικά μου δεδομένα), ούτε να του κάτσω. Βέβαια να κρατήσω μια πισινή για γυναίκες που τις έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πολύ άγρια, εγώ έχω υπάρξει μάλλον τυχερή.
Εφόσον ισχύει νομίζω εχεις καταλάβει απολυτα τις διαφορές! Φαντα σου αυτος ο τυπος να εκανε το ιδιο πράγμα στην Ελλάδα, φαντα σου καποιος κλασσικος Έλληνας γυπας να εκανε αυτα που κανει στο εξωτερικό...Εχω δεχθεί φλερτ (απλο και ομορφο) σε αλλη ευρωπαϊκή χωρα (προς τα βορεια) απο μια ομολογουμένως πολυ όμορφη γυναικα, που δεν πίστευα ποτέ οτι θα γίνει κατι τετοιο (ηταν στο 1ο μου ταξιδι το 1ο λιμανι) επειδη εμφανισιακα η διαφορα επιπεδου ηταν τεραστια (αν το παμε σε κλιμακα ομορφιας 0-10, η τυπισσα ηταν 8αρι και εγω ειμαι με το ζορι 5αρι) και της αρνήθηκα γιατι νομιζα οτι εκανε πλακα ή ηθελε να με απαγάγει για όργανα :PΜετα σε αλλες χωρες που ειδα ότι υπήρχε φλερτ και προς εμενα αλλα και το δικο μου φλερτ εβρισκε ανταπόκριση, αλλαξε ολοκληρη η κοσμοθεωρια μου! Δυστυχώς για το φλερτ στην Ελλάδα προς το χειρότερο...
Ίσως όμως κακώς αναλύω το προσωπικό μου παράδειγμα, επειδή ανήκω σε άλλη γενιά. Εμείς άνευ ιντερνετ και κινητών τηλεφώνων είχαμε μάθει από μικρή ηλικία να επικοινωνούμε με το άλλο φύλο δια ζώσης. Ανάλογο φλερτ δεν νομίζω να έπιανε στην σημερινή γενιά. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις κιόλας. Πάντως μην εκληφθεί ότι "κάτι συναρπαστικό ξέρω ή κάνω". Σκατά στα μούτρα μου ξέρω ή κάνω, απλά το βλέπω με κοινή λογική το πράγμα και στοιχειώδεις κανόνες καλής επικοινωνίας.
Οντως ισχύει αυτο που λες! Το μεγαλύτερο κακο στο φλερτ στην Ελλάδα (αν και πιστεύω και πριν δεν ηταν και το καλυτερο λόγω της πατριαρχικης κοινωνιας) το εκαναν τα μεσα κοινωνικής δικτύωσης... Δυστυχώς λειτούργησε αρνητικά αυτό και για τα δυο φυλα, κατι που στο εξωτερικό δεν ισχυει σε τοσο μεγαλο βαθμο...
Και γιατί να μην έχουν τουπε με τον κάθε άκυρο? Όταν κλασικό με τις κοπελίτσες είναι το φαινόμενο της "καλής κοπέλας", όταν δεν ξέρουν να πουν ξεκάθαρα ΟΧΙ φοβούμενες μην τις κρίνουν, μην φανούν αγενείς μην δεχτούν λεκτική βία, μην δεχτουν σωματική βία! ( Ναι! Πατριαρχία ftw) και φτάνουν σε καταστάσεις που δεν μπορούν να ξεφύγουν.Btw αυτό που αντιλαμβάνεσαι σαν τουπε μπορεί να είναι απλά αυτοπεποίθηση. Όταν η άλλη έχει όποιον γκόμενο θέλει, όταν έχει περάσει πανεπιστήμιο και χτίζει το μέλλον της, όταν αντιλαμβάνεται ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της μόνη της σε μερικά χρόνια.Δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με όποιον μισογυνη της μιλήσει.
Η κοπέλα με το τουπέ, στα μάτια μου είναι το ίδιο με το φοβισμένο κοριτσάκι. Και οι δύο συμπεριφορές προέρχονται από έλλειψη πραγματικής αυτοπεποίθησης. Μια κοπέλα πρέπει να έχει τον αυτοσεβασμό να λέει όχι ξεκάθαρα, αλλά και την ταπεινότητα να μην νομίζει πως επειδή την κοιταξε ο ταδε κλαρινογαμπρος είναι κάποια. Η μέση 20 χρονη , σπουδάζει και αν είναι έστω και μέτρια εμφανισιακά και ξέρει να φλερτάρει λιγάκι έχει αφθονες επιλογές...Εεε αυτά δεν λένε τίποτα.
Παιδια νομιζω εχει δικιο ο φιλος . ανφερεται σε συγκεκριμενες περιπτωσεις οχι γενικα..... Καποιες φορες τετοιο υφος συνανταω και εγω εξω.... με ενοχλει που ο κοσμος καβαλαει το καλαμι και απλα ξερω οτι αυτα τα ατομα δεν μου ταιριαζουν και κοιταω αλλου. Απλα η ενοχληση αυτη δεν σε επηρεαζει στη ζωη σου αλλα οταν βλεπεις τετοια νευριαζεις!!!
Άντε πες και δικαιολογούνται ως ένα βαθμό τα 20 χρονα λόγο απειρίας της ζωης. Θα φάνε τα μούτρα τους και θα μαθουνε. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον αγαπητο simosz πιο πάνω και ειδικά με την τελευταία του πρόταση.
Καλά ισχύει αυτό σε πολλές γυναίκες που σε κοιτάνε μες στην αηδία.Βέβαια πολλοί άντρες κάνουν το ανάλογο που τις βλέπουν σαν κομμάτι κρέας.Προσωπικά και οι μεν και οι δεν είναι για μένα αποκρουστικοι, αλλά δυστυχώς είναι αποτέλεσμα μιας σημερινής κοινωνίας (προφανώς δε ξέρω αν ήταν ίδια ή διαφορετικά πριν τη δικιά μου γενειάδα).Τι να σου πω φίλε..Υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι αλλά και πολλά σκατα τριγυρω

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ